Főoldal > EGÉSZSÉG > Cindy Crawford utálta az anyajegyét

Cindy Crawford utálta az anyajegyét

anyajegyCindy Crawfardszínésznő
0

Írta:

“Mindenki az anyajegyemmel idegesített gyermekkoromban, én pedig mindenképpen el akartam távolítani” – árulta el a hajdani topmodell az egyik amerikai magazinnak. Végül ezt mégsem tette meg, így édesanyjának köszönheti, hogy a fantasztikus szexepillel igazi karakteres arca lett. A topmodellt 16 éves korában egy fényképész fedezte fel nyári munka során. Lefotózta, és a sokatmondó fényképek pozitív hatására Cindy […]

“Mindenki az anyajegyemmel idegesített gyermekkoromban, én pedig mindenképpen el akartam távolítani” – árulta el a hajdani topmodell az egyik amerikai magazinnak. Végül ezt mégsem tette meg, így édesanyjának köszönheti, hogy a fantasztikus szexepillel igazi karakteres arca lett.

A topmodellt 16 éves korában egy fényképész fedezte fel nyári munka során. Lefotózta, és a sokatmondó fényképek pozitív hatására Cindy belevágott a modellkedésbe.

Modell pályája olyan sikeresnek bizonyult, hogy jó tanulmányai ellenére is felhagyott addigi munkájával, és szupermodell lett. Jó választás volt, mert pár éven belül a világ legkeresettebb szupermodellje lett.

Nem kisebb nevekkel, mint Claudia Schifferrel és Naomi Campbell-lel léphetett kifutóra. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X