Főoldal > EGÉSZSÉG > Őrület! Megcsalták George Clooney-t!

Őrület! Megcsalták George Clooney-t!

George Clooneypárkapcsolatsztár
0

Írta:

A meseszép olasz modell, Elisabetta Canalis Londonban egy divatbemutató alkalmával került közelebbi kapcsolatba a futballsztárral. A bemutatót követő partin rajtakapták, amint összebújva csókolózott Clarence Seedorffal, éjszaka pedig titokzatos körülmények között hirtelen eltűntek a hotelben. Rossz nyelvek szerint George Clooney-t egyáltalán nem érdekli a szépséges Elisabeth, és kapcsolatuk csak PR- fogás, amelynek célja, hogy Clooney-t ne zaklassák a szingliségre […]

A meseszép olasz modell, Elisabetta Canalis Londonban egy divatbemutató alkalmával került közelebbi kapcsolatba a futballsztárral. A bemutatót követő partin rajtakapták, amint összebújva csókolózott Clarence Seedorffal, éjszaka pedig titokzatos körülmények között hirtelen eltűntek a hotelben.

Rossz nyelvek szerint George Clooney-t egyáltalán nem érdekli a szépséges Elisabeth, és kapcsolatuk csak PR- fogás, amelynek célja, hogy Clooney-t ne zaklassák a szingliségre vonatkozó kérdésekkel.

Ha ez mind igaz, akkor egyrészről érthető, hogy Elisabeth félrekacsint, másrészről pedig szaftos PR-fogás Clooney számára is.


További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X