Főoldal > EGÉSZSÉG > Tormával az influenza ellen?

Tormával az influenza ellen?

betegséginfluenzajárványtorma
0

Írta:

A torma az egyik legjobb „gyógyszer” a természet patikájából. Antibiotikus hatása miatt felveheted vele a harcot a különféle baktériumok és influenzavírusok ellen. Erős illatát intenzív illóolaj-tartalmának köszönheti, de hatóanyagai között megtalálható a szinigrin, a mustárolaj és a C-vitamin is. A torma évelőnövény, melynek gyökerei a kemény hideget is jól tűrik. A benne lévő mustárolaj  fokozza […]

A torma az egyik legjobb „gyógyszer” a természet patikájából. Antibiotikus hatása miatt felveheted vele a harcot a különféle baktériumok és influenzavírusok ellen.

Erős illatát intenzív illóolaj-tartalmának köszönheti, de hatóanyagai között megtalálható a szinigrin, a mustárolaj és a C-vitamin is.

A torma évelőnövény, melynek gyökerei a kemény hideget is jól tűrik. A benne lévő mustárolaj  fokozza a nyálkahártyák vérellátását. Csípős illóolaja tisztítja a légutakat.

Vigyázz azonban, mert túlzásba vitt fogyasztása jelentősen irritálhatja a nyálkahártyát. Gyógyászati alkalmazása előtt kérd ki háziorvos vagy természetgyógyász szakértő tanácsát.


További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X