Főoldal > EGÉSZSÉG > Divat a duci! – a stylist tippjei

Divat a duci! – a stylist tippjei

elhízásmodellmolett
0

Írta:

Az egyik amerikai magazin úgy döntött, hogy szakít a hagyományokkal, és a következő évtized trendjeként teltkarcsú modelleket is foglalkoztatni fog. Véleményük szerint ideje visszatérni a nőies idomokhoz és a teltebb vonalakhoz. Ezzel kívánják megmutatni a közönségnek, hogy ha egy nő pár kilóval többet mutat a mérlegen, attól még lehet szexi és vonzó. A magazin legújabb számában molett […]

Az egyik amerikai magazin úgy döntött, hogy szakít a hagyományokkal, és a következő évtized trendjeként teltkarcsú modelleket is foglalkoztatni fog. Véleményük szerint ideje visszatérni a nőies idomokhoz és a teltebb vonalakhoz. Ezzel kívánják megmutatni a közönségnek, hogy ha egy nő pár kilóval többet mutat a mérlegen, attól még lehet szexi és vonzó. A magazin legújabb számában molett modellek pózolnak az egyik nagy divatcég fürdőruháiban és passzos farmernadrágban.

Pluszkilókkal küzdesz? Hallgass a stylistra!  

Sok telt nő úgy gondolja, hogy minél több ruhát ölt magára, annál jobban el tudja rejteni az előnytelen testrészeket. A stylist véleménye szerint azonban a sok ruha előnytelen, ezért érdemes olyan ruhát viselni, amely hangsúlyozza a nőiességet, de nem testhez simuló. 
A jó esésű ruhadarabok (pl. nagy méretű tunikák, blúzok) előnyösek lehetnek, de érdemes kerülni a csillogó ruhákat, a nagy mintákat, és a keresztcsíkos darabokat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X