Főoldal > EGÉSZSÉG > Nagy szerelmi horoszkóp 2010-re

Nagy szerelmi horoszkóp 2010-re

2010horoszkóppárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

Kos: Ideális párod 2010-ben: Az Oroszlán – különösen tavasz végéig hálózhat be ez a szelíd fenevad. Adj rá alkalmat, hogy újra meg újra elcsábítson, neki lételeme a hódítás!  Szeret büszke lenni a barátnőjére, ezért bárhova mentek is, legyél szívdöglesztő – a szabadidőruhákat mellette felejtsd el, hacsak nem sportolni visz. Így kényeztesd: gyengéden karmold végig a […]

Kos:

Ideális párod 2010-ben: Az Oroszlán – különösen tavasz végéig hálózhat be ez a szelíd fenevad. Adj rá alkalmat, hogy újra meg újra elcsábítson, neki lételeme a hódítás!  Szeret büszke lenni a barátnőjére, ezért bárhova mentek is, legyél szívdöglesztő – a szabadidőruhákat mellette felejtsd el, hacsak nem sportolni visz. Így kényeztesd: gyengéden karmold végig a hátát. Biztos nem fog morogni érte, legfeljebb csak dorombolni…
Piros betűs napok a szerelemben: március 17., április 14., május 11., november 18.
Szerencseköveid az évben: türkiz a magabiztosságért, lápisz lazuli az összeszedettségért.

Bika:

Ideális párod 2010-ben: A Mérleg – igazi úriember, aki kora ősszel kopogtat az ajtódon. Élvezet a társaságában lenni, hát még társaságba vinni! Ha birtokolni akarod, felhúzza a nyúlcipőt, és hosszú hónapokig rágódik az eseten, ezért mindig biztosítsd neki a kellő szabadságot, és soha ne rendezz féltékenységi jelenetet. Így kényeztesd: imádja, ha a fenekét simogatják – ne nevess, ez komolyan így van! Szereti a finom, puha anyagok érintését, a stílusos környezetet. Gyertyafénnyel és selyem ágyneművel várd.
Piros betűs napok a szerelemben: április 16., május 13., június 8., október 8.
Szerencseköveid az évben: ametiszt a döntésképesség és az intuíció fokozására és borostyán a határozottságért.

Ikrek

Ideális párod 2010-ben: A Bika – bár a jegye alapján nem ő a tökéletes társ számodra, ezzel a nyugodt, szemrevaló sráccal meglepően jól kijöhettek – talán mert az ellentétek vonzzák egymást? Sok dologra megtaníthat téged. Kezdeményezni valószínűleg te fogsz, puszta türelmetlenségből, de lehet, hogy csak a flörtstratégiáidat akarod próbálgatni rajta. Így kényeztesd: a közös spagettifőzés tuti recept. Főleg ha a desszertet egymás testéről fogyasztjátok…
Piros betűs napok a szerelemben: május 16., július 10., augusztus 5., november 24.
Szerencseköveid az évben: heliotróp a koncentrációért, tigrisszem a harmóniáért.

Rák

Ideális párod 2010-ben: A Szűz – születésnapod környékén nyílhat rá a szemed a jegy egy finom lelkű szülöttjére: ha a kommunikációs nehézségeket leküzditek az ismerkedésnél, gyengéd és romantikus szerelem veheti kezdetét köztetek. Mivel nem egykönnyen fejezi ki magát, a kapcsolat hátulütője lehet, hogy gyakran félreértitek egymást, amit hajlamos lehetsz túllihegni. Így kényeztesd: egy csöppnyi kiszolgáltatottság vagy alávetettség fűszere nála az erotikának.
Piros betűs napok a szerelemben: június 14., július 11., augusztus 8., december 23.
Szerencseköveid az évben: amazonit a szorongások ellen, rodonit a kiegyensúlyozottságért.

0023082_1.jpg ()

Oroszlán:

Ideális párod 2010-ben: A Vízöntő – az év elején, a zordon fagyok uralma alatt keríthet hatalmába ez a vérbeli bohócdoktor, kinek társaságában mindig süt a nap. Lecke lesz a számodra: ideális esetben rengeteg dolgot tanulhatsz tőle, ugyanakkor a kötöttségeket egyáltalán nem tűri, és a gyakori számonkérésekre felszívódással reagálhat. Így kényeztesd: imádja, ha a hajaddal csiklandozod a bőrét. Odavan a különleges csókokért és puszikért, a spontán kialakult erotikáért.
Piros betűs napok a szerelemben: április 23., június 16,  november 2., december 6.
Szerencseköveid 2010-ben: peridot a türelemért, jáde a kifejezőkészségért.

Szűz

Ideális párod 2010-ben: A Rák – legvalószínűbb, hogy a Rák havában találtok egymásra. Ha kezdeményez, el ne riaszd cinikus megjegyzésekkel, mert azonnal elbújik. Ha teret adsz neki, lenyűgözhet szeretetteljes, érzékeny lénye. Egy Rák kevés emberhez tud igazán kötődni: örülj neki, ha VIP leszel nála, mert kedvesének mindig igyekszik meghitt hangulatot teremteni. Igazán elemében otthon van. Így kényeztesd: bújj a mellkasához, csiklandozd a hajaddal.
Piros betűs napok a szerelemben: június 18., július 15. , július 26., december 27.
Szerencseköveid az évben: aventurin a méregtelenítésért, rózsakvarc a negatív hozzáállás ellen.

Mérleg

Ideális párod 2010-ben: A Nyilas – barátaid jóvoltából csípheted meg ezt a remek partit. Szinte a kezdetektől a barátság és a szerelem határmezsgyéjén jártok: ha rögtön összejöttök, kapcsolatotokban mindvégig barátként is viselkedik. Ha először lesz a haverod, nehezen vagy egyáltalán nem akarja feladni ezt a státuszt, mert félti a barátságotokat. Segíts neki dönteni! 
Így kényeztesd: vizuális alkat, ezért egy erotikus film nagyon fel tudja lelkesíteni. Nyugodt szívvel menj bele a játékaiba, tudja, mit csinál!
Piros betűs napok a szerelemben: május 15., augusztus 14., szeptember 10., november 13.
Szerencseköveid az évben: akvamarin az immunrendszer erősítéséért, hegyikristály az általános gyógyításért.

Skorpió:

Ideális párod 2010-ben: A Halak – az első negyedév befutója lehet egy művészlelkű Halak. Azonnal meglátod benne a fantáziát, de nehezen tudod kibontani személyiségét. Ha viszont sikerül kinyitnod lelkének kapuját, akár örökre szívébe zár – sokkal szerelmesebb lehet beléd, mint te belé. Vigyázz a sérülékeny lelkére! Így kényeztesd: akármivel, ami személyre szóló és emlékezetes.
Piros betűs napok a szerelemben: március 6., július 21., szeptember 12., október 9.
Szerencseköveid az évben: rózsaszín turmalin az önbecsülésért és kezdeményezésért, krizopráz a gondtalanságért.

Nyilas

Ideális párod 2010-ben: A Kos – az első félév nagy „fogása” lehet ez a csupa tűz, csupa szív fickó. Hogy ki kezdeményez, az nem kérdés, hiszen vérében van a flört! Már rögtön az első találkozásnál elkezdenek pattogni a szikrák, és nem kizárt, hogy igen rövid út vezet az ágyáig. Ha sikerül továbblépnetek, ideális társadnak bizonyul: mindig képes lesz megnevettetni, imádja a humorodat, ráadásul semmi szín alatt nem telepszik rád. Így kényeztesd: simítsd végig a szemöldökét a halántéka felé haladva, közben nézz mélyen a szemébe. Látni fogod, ahogy felgyúl benne a láng.
Piros betűs napok a szerelemben: április 4., augusztus 18., november 8., december 7.
Szerencseköveid az évben: gránát a szenvedélyért, jáspis az érzékenységért.

Bak

Ideális párod 2010-ben: egy másik Bak – az első negyedévben biztonságot keresel a zűrzavarban, és az ő csontos vállán megpihenve leled meg. Lassan kibontakozó, ám később annál érzékibb kapcsolatod lehet vele. A szerelem neki nem tréfadolog, mint ahogy neked sem: hűséges és kitartó társ, de lesznek vele nehéz napjaid, mint ahogyan magaddal is. Így kényeztesd: az egyen- és formaruhák elgyengítik – nagy hancúr lehet belőle, ha beveted a military stílust!
Piros betűs napok a szerelemben: január 14., augusztus 22., október 15., december 29.
Szerencseköveid az évben: apatit az aggodalom csökkentésére, citrit a bőségért és a lelki nyugalomért.

Vízöntő

Ideális párod 2010-ben: Az Ikrek – valószínűleg már az év elején megismersz egy Ikrek jegyű srácot. Vérlázítóan komolytalannak ítéled meg, még magadhoz képest is, talán fiatalabb is lesz nálad (lélekben egészen biztosan). Flörtté vagy együttjárássá talán csak nyáron fejlődik a dolog, de az is lehet, hogy kapcsolatotok megmarad plátói szinten; mindenesetre üdítő kikötő lesz az életedben – akár hosszú távon is. Így kényeztesd: sátorban szeressétek egymást egy kalandtúrát követően vagy egy nyári fesztiválon! Ne felejtsétek el megnézni a napkeltét.
Piros betűs napok a szerelemben: február 2., május 6., augusztus 23., november 13.
Szerencseköveid az évben: tűzachát az életerőért, obszidián az önismeretért.

Halak

Ideális párod 2010-ben: A Skorpió – titokzatos és észbontóan szexi. Legvalószínűbb, hogy tavasz és nyár fordulóján találkoztok. Rajtad áll, csak álmodozol-e róla, vagy követed az érzékeid diktálta utat. Ez a kapcsolat kezdetben a testiségről szól, és ennek mentén telik meg tartalommal: akár életre szóló kötődés is lehet belőle. Így kényeztesd: neccharisnyával vagy jól időzített sötét csipke fehérneműszettel leveszed a lábáról.
Piros betűs napok a szerelemben: február 16., július 2., szeptember 21., október 20.
Szerencseköveid az évben: szelesztit a tisztánlátásért, karneol az életszeretetért.

A témáról bővebben a Maxima magazin 26. számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X