Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerencsehoroszkóp 2010-re

Szerencsehoroszkóp 2010-re

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

Kos (III. 21. – IV. 20.) Szerencsésnek érezheted magad, mert több kalandos utazásban is részed lehet. Még az is előfordulhat, hogy egy régi vágyad teljesül, és az év közepétől egy távoli országba költözöl, ahol akár életed párját is megismerheted. Régóta halogatott orvosi kezelésnek itt az ideje, mert egy olyan szakemberrel hoz össze a sors, aki […]

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Szerencsésnek érezheted magad, mert több kalandos utazásban is részed lehet. Még az is előfordulhat, hogy egy régi vágyad teljesül, és az év közepétől egy távoli országba költözöl, ahol akár életed párját is megismerheted. Régóta halogatott orvosi kezelésnek itt az ideje, mert egy olyan szakemberrel hoz össze a sors, aki azonnal orvosolni tudja a bajodat.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Váratlan nyeremény hullhat az öledbe, ami az egész családod anyagi gondjait megoldhatja egy időre. De ne felejtsd el, hogy a pénz nem boldogít, csak hozzájárul a kiegyensúlyozott élethez. Párod az év közepén bebizonyítja, hogy nem a pénzedért, hanem önmagadért szeret.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Több kedvező állásajánlattal bombáznak, amelyek mindegyike kiugró lehetőség lehet számodra. A döntés nehéz lesz, de ha a megérzéseidre hallgatsz, szerencsésen döntesz majd. Nemcsak anyagilag lesz kitűnő lehetőség, de végre kiteljesedhetsz a szakmádban, és bebizonyíthatod, hogy milyen tehetséges vagy. Mázlid lesz, mert az év elején az állandó késéseid miatt megúszhatsz egy nagy balesetet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Hazardírozásba kezdesz, még akkor is, ha szinte semmi esélyed a győzelemre. De az élet most bebizonyítja neked, hogy a bátraké a szerencse, és sikeres leszel a kockázatos ügyekben. Az erőd a kritikus helyzetekben mutatkozik meg igazán. Munkahelyeden végre megszabadulhatsz attól a két kollégádtól, akik állandóan csak áskálódtak.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Nagyon erős megérzéseid lesznek, és ezeknek köszönhetően könnyedén és helyesen döntesz még a legrázósabb kérdésekben is. Fogékony leszel az újra, sikerülhet elsajátítanod egy idegen nyelvet vagy egy szakmát. Munkahelyeden megnyerhetsz egy versenyt, amelynek a fődíja egy külföldi út.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Egy komolynak tűnő betegségedről kiderül, hogy tévesen diagnosztizálták, és valójában kutya bajod, makkegészséges vagy. Ám minden rosszban van valami jó, a vizsgálatok során ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel képes lennél leélni az egész életed. Arra is ráébredhetsz, hogy a bajban milyen sok jó barátod akad, akik a segítségedre sietnek, ha szükséged van rájuk, ennél nagyobb kincs pedig nem is létezik.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Ingatlan vásárlásánál több vevő közül te leszel a leggyorsabb, és ez meghozza az eredményét. Ha felújítást tervezel az otthonodban, olyan mesteremberekkel kerülsz kapcsolatba, akik értik a szakmájukat, és talpig becsületesek. Nem vernek át, így elég lesz a pénzed minden elképzelésedre.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Már azon gondolkozol, hogy felmondasz a munkahelyeden, és új állás után nézel, mert a mostani beosztásod mellett képtelen vagy időt szentelni a családodra. De nem lesz rá szükséged, mert új pozícióba helyeznek, rugalmas munkaidővel, és akár otthonról is dolgozhatsz. Környezetedben rengeteg a beteg ember, de téged elkerül minden baj.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Rád talál a szerelem, boldogító érzés kerít hatalmába. Nagyon kedvező áron találsz egy lakást, amely tökéletes szerelmi fészeknek, és még a munkahelyed is egy lépésre van tőle. A régi, megunt kapcsolatodból sérelmek nélkül kiszállhatsz, mert a párod is épp most érzi úgy, hogy jobb lenne nektek külön.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Anyagi és munkahelyi problémáidra olyan megoldást találhatsz, amely magabiztossá és céltudatossá tehet. Olyan célokat állítasz fel magadnak, amelyeket szinte lehetetlenség elérni, de neked csodával határos módon sikerül. Év elején a szerelem is nehezen indul, de Jupiter úgy rendezi a szálakat, hogy egy erős híd épüljön kettőtök között, melyet senki nem tud lerombolni.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Nem kell messzire utaznod, hogy boldogságra találj, mert a sors úgy intézi, hogy a szomszédodba költözzön valaki, akiről mindig is álmodtál. Rengeteg lehetőséget kínál az élet a szórakozásra, ráadásul az év közepétől olyan munkát találhatsz, amelyet nagyon szívesen végzel.

Halak (II. 19. – III. 20.)

2010-ben a szerencsejátékokban esélyed lehet a jackpot elnyerésére. A szerelemben sem okoznak neked csalódást a csillagok, igazán boldog, érzelmekkel teli év elé nézel.

A témáról bővebben a Wellness magazin februári számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X