Főoldal > EGÉSZSÉG > A legcikibb Valentin-napi ajándékok

A legcikibb Valentin-napi ajándékok

ajándékpárkapcsolatszerelemValentin-nap
0

Írta:

Bár az üzleteket ilyenkor, Valentin-nap előtt ellepik a szívecskés ajándéktárgyak, ha tényleg örömet szeretnél okozni a pasidnak, ne ezek közül válassz: eláruljuk, melyek a legcikibb ajándékok, és minek örülnek igazán a férfiak! 1. Könyvecske szerelmes idézetekkel Bársonyborítású apró könyvecske, benne a világ- és a magyar irodalom legszebb szerelmes idézeteivel – bár a könyvesboltok polcai február […]

Bár az üzleteket ilyenkor, Valentin-nap előtt ellepik a szívecskés ajándéktárgyak, ha tényleg örömet szeretnél okozni a pasidnak, ne ezek közül válassz: eláruljuk, melyek a legcikibb ajándékok, és minek örülnek igazán a férfiak!

1. Könyvecske szerelmes idézetekkel

Bársonyborítású apró könyvecske, benne a világ- és a magyar irodalom legszebb szerelmes idézeteivel– bár a könyvesboltok polcai február táján roskadoznak a romantikus olvasmányoktól, mégsem érdemes ezzel meglepned a pasidat Valentin-napon! A legtöbb férfi  nem tud vele igazán mit kezdeni: csak akkor ajándékozz idézetes könyvet neki, ha el tudod róla képzelni, hogy üres óráiban romantikus idézeteket olvasgat!
Tipp: ha a pasid romantikus alkat, ajándékozz neki saját készítésű könyvet: vásárolj egy szép borítójú, üres füzetet, ragassz bele közös fényképeket, képeket az első randitok helyszínéről! Jegyezz le párat az első smsek vagy emailek közül, de akár néhány saját gondolatot is leírhatsz!

0024086_1.jpg ()

2. Plüssmackó

Lehet, hogy te rajongsz a pihe-puha plüssmacikért, de nagy valószínűséggel a pasid nincs oda a szívecskéket szorongató macikért, kutyákért és egyéb plüssállatokért! Hagyd meg ezt a Valentin-napi ajándékot a tizenéves lányoknak, te pedig válassz személyesebb meglepetést – ha tudod, hogy a párod régóta szeretne egy kutyát vagy macskát, esetleg a halat vagy valamilyen rágcsálót, vedd meg neki végre!
Tipp: ha a pasid sem a plüss-, sem az élő állatokért nem rajong, ajándék helyett inkább menjetek el valahova együtt – nyomozd ki, milyen koncertre, meccsre, színházi előadásra vagy kiállításra szeretne már régóta eljutni, és lepd meg két jeggyel!

3. Fényképes bögre

Egy jól sikerült fényképpel valóban egyedivé teheted a pasid használati tárgyait – ráadásul egyre több üzlet specializálódik személyre szabott naptárak, bögrék, tollak és párnák készítésére! Azonban még mielőtt az arcképeddel ellátott boxerrel vagy alvós pólóval lepnéd meg a kedvesedet, gondold át, vajon tényleg örülne-e neki!
Tipp: ha már fénykép, legyen szexis! A legtöbb pasi jobban örül néhány erotikus fényképnek a barátnőjéről, mint egy mosolygós bögrének! Ha nem szeretnél profi fotóshoz fordulni, vedd rá a barátnődet, hogy segítsen neked: csak egy fényképezőgépre, néhány szexis fehérneműre, egy kis kreativitásra na meg egy szép háttérre lesz szükséged!

4. Füstölő és gyertya

Szeretnél romantikus hangulatot varázsolni a kedvesed lakásába, ezért úgy tervezed, hogy néhány finom, illatos gyertyával és füstölővel leped meg őt? Nem rossz ötlet, ám kicsit személytelen, arról nem beszélve, hogy a legtöbb ember fiókjaiban legalább két tucat ajándék díszgyertya van! Varázslatos hangulatot teremthetsz úgy is, hogy veszel egy üveg finom bort, megfőzöd neki a kedvenc ételét, és felveszed a legszebb, legszexisebb fehérneműdet – hidd el, ennek sokkal jobban fog örülni!
Tipp: azzal sem hibázhatsz nagyot, ha megveszed kedvenc együttesének vagy előadójának a legújabb lemezét, esetleg kedvenc írójának a legfrissebb könyvét – ezek igazán személyes ajándékok, amelyek arról árulkodnak, hogy tényleg örömet szeretnél okozni neki!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X