Főoldal > EGÉSZSÉG > A világ 6 legfurcsább vágykeltője

A világ 6 legfurcsább vágykeltője

vágykeltő
0

Írta:

A kutatók óva intenek ezektől a különös „szex-elixírektől”, mert szerintük a hatásuk igencsak megkérdőjelezhető, és mértéktelen fogyasztásuk veszélyes is lehet. A világ legfurcsább vágykeltői 1. Kacsa-és tyúktojás – Fülöp-szigetek A szigetlakók – ha vágykeltésről van szó – esküsznek a kacsa-és a tyúktojásra, amelynek megsózzák a levét és nyersen elkortyolják azt. 2. Hangya – Dél-Amerika A kontinens […]

A kutatók óva intenek ezektől a különös „szex-elixírektől”, mert szerintük a hatásuk igencsak megkérdőjelezhető, és mértéktelen fogyasztásuk veszélyes is lehet.

A világ legfurcsább vágykeltői

1. Kacsa-és tyúktojás – Fülöp-szigetek

A szigetlakók – ha vágykeltésről van szó – esküsznek a kacsa-és a tyúktojásra, amelynek megsózzák a levét és nyersen elkortyolják azt.

2. Hangya – Dél-Amerika

A kontinens számos pontján szívesen fogyasztják afrodiziákumként a sült hangyát, amelyet igazi kolumbiai specialitás hírében áll. Általában az ún. levélvágó-hangyák királynőit fogják be, beáztatják sós vízbe, majd megsütik és megeszik.

3. Gömbhal – Japán

A gömbhal, a világ egyik legmérgezőbb tengerlakója, amelyet a japánok szívesen fogyasztanak egy-egy pásztoróra előtt. Az ételt azonban halálos mérge miatt csak a hozzáértő szakácsok készíthetik el.

4. Orrszarvú szarv – Afrika

Afrikában régóta él az a hiedelem, hogy az orrszarvú szarvából készített őrlemény fogyasztása növeli a férfiasságot. Sajnos ennek a téveszmének is köszönhető, hogy az orrszarvúkat lassan a kihalás réme fenyegeti.

5. Tengeriuborka – Kína

Kínában a tengeriuborka áll potencianövelő hírében. Szárított állapotban értékesítik, és úgy fogyasztják a férfiak.

6. Farkashús – Mongólia

Az ázsiai ország lakói a farkashúst tartják az egyik legértékesebb és legbecsesebb afrodiziákumnak. Leggyakrabban megsütve fogyasztják. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X