Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Halak havára

Asztro-tippek a Halak havára

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Halak (II. 19. – III. 20.) Jól tennéd, ha nem siránkoznál állandóan a pénz miatt, különben a környezetednek elege lesz belőled. A szerelemben izgalmas pillanatokat élhetsz át, egy váratlan találkozásnak köszönhetően a hetedik mennyországban érezheted magad. Meglévő kapcsolatokat, házasságokat pénzügyi gondok tehetik feszültté. Kos (III. 21. – IV. 20.) Párkapcsolatodra a féltékenység lesz a jellemző, […]

Halak (II. 19. – III. 20.)

Jól tennéd, ha nem siránkoznál állandóan a pénz miatt, különben a környezetednek elege lesz belőled. A szerelemben izgalmas pillanatokat élhetsz át, egy váratlan találkozásnak köszönhetően a hetedik mennyországban érezheted magad. Meglévő kapcsolatokat, házasságokat pénzügyi gondok tehetik feszültté.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Párkapcsolatodra a féltékenység lesz a jellemző, előfordulhat, hogy valaki iránt sokkal inkább érdeklődsz, mint a párod iránt. A munkában rengeteg feladat vár rád. Olyan küzdelmekre számíthatsz, amelyekkel már korábban is találkoztál: egy kolléga szeretne az állásodból kifúrni, de ez nem fog sikerülni neki.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Sokkal jobban oda kellene figyelned a barátaidra, néha meghívhatnád őket az otthonodba. Ezek az összejövetelek jó hatással lesznek rád, a munka is jobban fog menni. A munkahelyeden bonyodalmak várhatóak, a felettesed pozíciója is bizonytalan. De szerencsére a barátok és a közeli kollégák a nehéz helyzetben melléd állnak, támogatnak.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Szinte éjjel-nappal az új kapcsolatod jár az eszedben, és felhőtlenül boldognak érzed magad. A pároddal szellemileg és szexuálisan is tökéletesen megértitek egymást. A munkában nagy változásokra számíthatsz, ám ez egyáltalán nem nyugtalanít, inkább a kedvedre lesz.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Eljött az ideje annak, hogy megreformáld az életed, belevágj egy új sportba, átalakítsd az étkezésedet, és körülnézz a ruhatáradban is, mert vannak darabok, amelyeket már le kellene cserélni. Tanulmányok terén sikeres leszel, most bővítheted a tudásod, szélesítheted a látókörödet és fejlődhetsz.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Olyan dolgok történnek most veled, amelyek mélyen elgondolkodtatnak, és alapvető hatást gyakorolnak az egész életedre. Bizonyos kérdéseidre csak úgy kaphatsz választ, ha egy olyan ismerősöddel beszélsz róluk, aki felé az utóbbi időben túlzott magabiztosságot mutattál, akivel szemben talán meg is játszottad magad. Legyél vele kedvesebb és szerényebb, most igazán a segítségedre lehet.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

A meglévő kapcsolatokban, házasságokban, régi együttélésekben fantasztikus pillanatokat élhettek át. A sors teljesíti egy régi kívánságotokat, és az örömet szinte mindenkivel szeretnétek megosztani a környezetetekben. A friss ismeretségekkel kapcsolatban sajnos kiderülhet, hogy nem mind arany, ami fénylik. Pénzügyi problémáid merülhetnek fel, előfordulhat, hogy valaki nem adja meg, amivel tartozik.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Rengeteg változás vár a munkában, előfordulhat, hogy egy kollégának búcsút kell inteni, és rád több feladat hárul, ugyanannyi pénzért. De szerencsére jobbnál jobb ötleteid lesznek, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabbá teheted a munkádat, és remekül tudsz az apró dolgokkal is foglalkozni. A párkapcsolatoddal elégedetlen lehetsz, aminek talán oka a pénz, illetve egy családtag, akinek valami nem tetszik, és ennek olykor hangot is ad.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Az életet most igazán élvezetesnek találod, hiszen olyan dolgok történnek veled, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezd magad. A szerelemben és a szerencsejátékokban is sikeres lehetsz, és ha nincs munkád, most olyan feladat lehet a tiéd, amelyben megmutathatod, hogy valójában mire vagy képes.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Zűrzavaros helyzet alakulhat ki a szerelmi életedben, mert kiderülhet, hogy az a barátod, aki felizzította erotikus vágyaidat, nem érdek nélkül közelített feléd. Közben a régi partnered is jelentkezik, és bizony nehezen döntesz közöttük. Lehetőleg ne a családi kupaktanácsot hívd össze a probléma megoldására.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Szexuális étvágyad nagyobb, mint bármikor. Ez lehet az oka annak, hogy belemész olyan kapcsolatokba is, amelyekben meg kell alkudnod, és esetleg a titokban tartott harmadik szerepét kell játszanod. Ami persze zavar, és ennek hangot is adsz. Most egy új mozgásformával is megismerkedhetsz, ami segít tökéletesen ellazulni.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Ha eddig még nem éltél együtt senkivel, most megváltozik a helyzet, lehet, hogy még az esküvő is szóba kerül. Ha párkapcsolatban élsz, a partnerednek köszönhetően boldog és szerencsés hónapod lehet, amit talán sosem felejtesz majd el. Ha alkalmi munkalehetőség adódik, vállald el.

A témáról bővebben a Wellness magazin márciusi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X