Főoldal > EGÉSZSÉG > Pasiszemmel – Közös lakás, több szex!

Pasiszemmel – Közös lakás, több szex!

férfipárkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

A férfiak többsége nem szívesen adja fel szabadságát – legalábbis sokan gondolják ezt a férfiakról. Egy német online magazin felméréséből azonban kiderült, hogy ez nem így van. A férfiak többsége ugyanis szívesen összebútorozik kedvesével, hogy minél több időt tölthessen választottjával, és élvezhesse kedvese gondoskodó kényeztetését. A felmérésből az is kiderült, hogy minden második egyedülálló férfi néhány hónap ismeretség […]

A férfiak többsége nem szívesen adja fel szabadságát – legalábbis sokan gondolják ezt a férfiakról. Egy német online magazin felméréséből azonban kiderült, hogy ez nem így van. A férfiak többsége ugyanis szívesen összebútorozik kedvesével, hogy minél több időt tölthessen választottjával, és élvezhesse kedvese gondoskodó kényeztetését.

A felmérésből az is kiderült, hogy minden második egyedülálló férfi néhány hónap ismeretség után szívesen összeköltözik párjával, míg az egyedülálló nők közül csupán minden harmadik áll készen erre. Természetesen vannak olyan párok is, akik nem szívesen mennek bele a lakásbérelés közös terheibe, így csak 2-3 év után döntenek az összebútorozás mellett.
Összeköltözéskor minden negyedik nő szeretne egy saját szobát, amely az együttélés során kiváló visszavonulási lehetőséget jelent számára.

Elgondolkodtató, hogy a 21. század mit tett a nőkkel – állítja Lisa Fischbach német pszichológus. „A nők hosszú ideig keményen küzdöttek a klasszikus szereposztás (háztartás, konyha, gyermeknevelés) ellen. Számos nő van, aki élvezi a saját önállóságát, és ezen a kényelmes állapoton nem kíván változtatni.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X