Főoldal > EGÉSZSÉG > Vigyázat! Márciusban támad a pollenek!

Vigyázat! Márciusban támad a pollenek!

allergiapollentüsszentés
0

Írta:

A német kutatók előrejelzése szerint már márciusban zavaró lehet az arra érzékenyeknek a levegő pollenkoncentrációja, ami meglehetősen szokatlan ebben az időszakban. Ennek pontos okát a szakemberek még nem tudták megfejteni. Az érintettek kénytelenek lesznek már március folyamán papírzsebkendőt használi, mert a mogyoró, az éger és a nyír pollenje is támadni fog kora tavasszal. Súlyosabb esetekben a levegő pollenkoncentrációja […]

A német kutatók előrejelzése szerint már márciusban zavaró lehet az arra érzékenyeknek a levegő pollenkoncentrációja, ami meglehetősen szokatlan ebben az időszakban. Ennek pontos okát a szakemberek még nem tudták megfejteni.

Az érintettek kénytelenek lesznek már március folyamán papírzsebkendőt használi, mert a mogyoró, az éger és a nyír pollenje is támadni fog kora tavasszal.

Súlyosabb esetekben a levegő pollenkoncentrációja olyan nagymértékű lehet, hogy légzési nehézséghez vagy asztmás rohamokhoz is vezethet. A szakemberek azt javasolják, hogy különösen erős tünetek esetén az érintettek mindenképpen forduljanak szakemberhez.

$beszur$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X