Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legtrendibb kiskabát tavaszra

A 4 legtrendibb kiskabát tavaszra

ballonkabátbőrdzsekidivatkabátmilitaryszezontavasztrend
0

Írta:

Eleged van a télikabátos időszakból, és a tavaszt egy új, trendi kiskabáttal köszöntenéd? Bár az időjárás egyelőre nem kedvez a könnyebb viseletnek, nem baj, ha te a napsütést éppen egy trendi kabátka megvásárlásával próbálod előcsalogatni! Nőies ballon, dögös bőrdzseki vagy egy trendi A-fazon? Most bemutatjuk a szezon 4 legtrendibb tavaszi kabátját! 1. A klasszikus ballon […]

Eleged van a télikabátos időszakból, és a tavaszt egy új, trendi kiskabáttal köszöntenéd? Bár az időjárás egyelőre nem kedvez a könnyebb viseletnek, nem baj, ha te a napsütést éppen egy trendi kabátka megvásárlásával próbálod előcsalogatni! Nőies ballon, dögös bőrdzseki vagy egy trendi A-fazon? Most bemutatjuk a szezon 4 legtrendibb tavaszi kabátját!

1. A klasszikus ballon – nőies színekben

Eleged van az unalmas szürke és fekete göncökből? A tavasz közeledtével szinte már szomjazod a színeket, és a természettel együtt egy kicsit te is megújulnál? Ha egy igazán trendi és nőies darabra vágysz, akkor az idei szezonban egy pasztellszínű ballonkabátot válassz! Ha visszafogottabb a stílusod, akkor egy egyszerű homokszín kabátot szerezz be, de ha a „barbie”‑színek sem idegenek tőled, akkor a púderrózsaszín, a pink, az almazöld és a türkizkék árnyalatai között is bátran válogass!
Tipp: A trendi ballonkabátnak természetesen semmi köze Colombo földet seprő nagykabátjához. A kabátod maximum térdig érjen, ha pedig kicsit rövidek a lábaid, akkor inkább a csípőhosszúságot válaszd!

0024531_1.jpg ()

2. Rövid bőrdzseki – nemcsak rockereknek

Sosem hordtál bőrkabátot, hiszen erről a ruhadarabról mindig a nyolcvanas évek „vadmotorosai” jutottak eszedbe? Itt az ideje, hogy leszámolj az előítéleteiddel, a rövid bőrdzseki ugyanis a szezon legtrendibb darabjai közé tartozik! A legpraktikusabb, ha a klasszikus fekete vagy barna kabát közül választasz. Ne aggódj, az öltözéked így sem lesz unalmas: a dzsekit egy aszimmetrikus cipzár is nagyon feldobja majd!
Tipp: A bőrdzseki egy egyszerű farmernadrággal és egy dögös miniszoknyával is remekül mutat. Arra azért figyelj oda, hogy a derekad még akkor se lógjon ki a kabátodból, ha leülsz! A hűvös koratavaszi időben kikandikáló csupasz derék és has látványa egyáltalán nem szexi, ráadásul komoly betegségeket is összeszedhetsz!

3. Rövid duplasoros – trendi az „ódivatú”

Javíthatatlan romantikusnak tartod magad? Szereted az elmúlt korokat idéző ruhadarabokat, de igyekszel lépést tartani a legújabb trendekkel is? Akkor az idei szezon egyik legkedveltebb darabját, a mell alatt vágott, dupla gombsoros kabátkát pont neked találták ki! Kerek nyakkivágással, kör alakú gallérral vagy háromnegyedes ujjal még bájosabb ez a kabátka, amit a nagy „romantikázás” ellensúlyozására érdemes egy szűk farmerral és bokacsizmával viselned!
Tipp: Ennél a kabáttípusnál a divat sajnos a praktikum ellenébe hat – ahhoz, hogy ebben a lefelé bővülő fazonban se fázz meg, a kabát alatt alaposan fel kell öltöznöd!

4. Kapitány és katona – hódít a military stílus

Ormótlan bakancs és bő terepszínű nadrág – neked is ez az első gondolatod, ami a military stílusról eszedbe jut? Bár az idei trendben hódít a „katonás”-öltözet, a fentieknél azért jóval visszafogottabb darabokban kell gondolkodnod. Terepmintáról természetesen szó sincs, a földszínek és a férfias szabásvonalak viszont dominálnak a military-ban. Ha szereted a sokzsebes, sportos darabokat, akkor ezeket a kabátokat pont neked találták ki!
Tipp: A tábornoki egyenruhákra emlékeztető kabátok szintén nagyon divatosak lesznek az idén. A díszes gombokkal ellátott, zsinórokkal, váll-lappal díszített kabát egyszerre számít férfias és nőies viseletnek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X