Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Kos havára

Asztro-tippek a Kos havára

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Bika (IV. 21. – V. 21.) Érzékeny hangulatban talál rád ez a hónap, hajlamos leszel mindenen megsértődni. Tartsd szem előtt, hogy ez nem megoldás, és csak rosszabbul érzed magad tőle. Gondold végig, kivel kellene több időt töltened ahhoz, hogy visszanyerd a lelki békéd. Ne csak kapni akarj mindig, te magad is adj, és máris jobb […]

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Érzékeny hangulatban talál rád ez a hónap, hajlamos leszel mindenen megsértődni. Tartsd szem előtt, hogy ez nem megoldás, és csak rosszabbul érzed magad tőle. Gondold végig, kivel kellene több időt töltened ahhoz, hogy visszanyerd a lelki békéd. Ne csak kapni akarj mindig, te magad is adj, és máris jobb lesz.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

A párkapcsolatodban hajlamos lehetsz vitákat szítani minden ok nélkül. Lehet, hogy azért, mert valójában a vége felé közelít a kapcsolatotok, és inkább egy új szerelem után kellene nézned? Ami nem is várat magára sokáig, ha nyitott szemmel jársz. Rengeteg teendőd lesz ebben a hónapban, azt sem tudod, hogy hol áll majd a fejed. De több barátod is a segítségedre siet, és kiment a zűrzavarból.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Elveszítheted a lelkesedésed a munkád iránt, mert úgy érzed, hogy nem becsülnek meg. Sajnos ez egyhamar nemigen fog változni. Ha nem tudod elfogadni, keress inkább másik helyet magadnak. Érzékenyebben reagálhatsz mostanában a nehéz ételekre, ezért kerüld azokat, ha nem szeretnél gyomorrontás miatt lemaradni a hónap bulijáról.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Többet rágódsz a múlton, mint kellene, és így nem jutsz egyről a kettőre. Pedig az április bombasztikus lehetőségeket és váratlan meglepetéseket tartogat számodra, amelyek nagyon boldoggá fognak tenni. Ha szingli vagy és társat keresel, ne a szex legyen a legfontosabb szempont, hanem az érzelmi összhang. 

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Nem lesz könnyű ez a hónap számodra, de ha magabiztosan lépsz fel, rengeteg tehertől szabadulhatsz meg. Ez jót fog tenni a párkapcsolatodnak és a munkahelyi hangulatodnak egyaránt. Az anyagiak miatt sem kell izgulnod. Minden az időzítésen múlik, és neked most jó érzéked lesz hozzá.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Nem bírsz titkot tartani, és emiatt most kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Borzasztóan fogod szégyellni magad, de vállald a felelősséget. Hamarabb elsimulnak a dolgok, mint gondolnád.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Ez a hónap új megoldásokat kínál a problémáidra. Úgy érzed, mintha álmodnál, minden vágyad teljesül. Maximálisan felpörögsz, és minden felgyorsul körülötted. De ne hajtsd túl magadat, még akkor se, ha úgy érzed, jól bírod, mert az egészséged rovására mehet.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Az anyagiakat illetően kissé visszafogottabbnak kell lenned, mert egyelőre több a kiadásod, mint a bevételed. De a szorgos munkának és az ügyességednek köszönhetően a hónap végére fordul a kocka. Ha szerelmi téren egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, fény derülhet a kettős játékodra.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Fáradékony lehetsz a rengeteg munka miatt. Nem is annyira fizikailag, mint szellemileg vagy leterhelve. Iktass be néhány lazább napot, amikor kikapcsolódsz a barátaiddal. Bízd rájuk magad, meglátod, nem mindig az a jó, ha te irányítasz.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Soha nem voltál még olyan szerelmes, mint amilyen most leszel. Az új kedves merőben más, mint az eddigiek, de pont ezt szereted annyira benne. Sokan irigyelni fognak, de emelkedj felül ezen, és ne hagyd, hogy bármi közétek álljon. A munkahelyeden minden úgy megy, mint a karikacsapás, és végre kibékülhetsz egy régi ellenségeddel. Nem kell aggódnod az anyagi csőd miatt, nem fog bekövetkezni. Szeretsz divatosan öltözködni, de azért az ár is számít vásárláskor.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Ez az időszak jó alkalmat kínál arra, hogy rendezd pénzügyeidet. Most lehetőséged nyílik a tartozásaid kifizetésére, sőt még egy keveset félre is tehetsz. Nagy hatással leszel a környezetedre. Kiegyensúlyozott természeted segítségével olyan célokat tudsz elérni, amelyekre senki más nem képes.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Sokkal több szabadságra vágysz, mint amennyi jelenleg megadatik neked. Szívesen találkoznál régi ismerőseiddel, de a munka köti le minden idődet, és egyelőre ez így is marad. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy esténként csak magaddal foglalkozol, és azt teszed, amihez kedved van.

A témáról bővebben a Wellness magazin áprilisi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X