Főoldal > EGÉSZSÉG > Féltékenység? A pasi bízik a nőben, a gyengébbik nem gyanakvó!

Féltékenység? A pasi bízik a nőben, a gyengébbik nem gyanakvó!

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A felmérésben több mint hétezer nőt illetve férfit faggattak a bizalomról és a hűségről. A nők több mint 40 százaléka nyomozott már párja számítógépén bizonyos időpontok és a bejelentkezések után. Ezt a bizalmatlankodást a férfiak csupán 28 százaléka követte el. A felmérésből az is kiderült, hogy minden tizedik megkérdezett megnézte már partnere sms-eit és e-mailjeit. A megkérdezettek […]

A felmérésben több mint hétezer nőt illetve férfit faggattak a bizalomról és a hűségről.

A nők több mint 40 százaléka nyomozott már párja számítógépén bizonyos időpontok és a bejelentkezések után. Ezt a bizalmatlankodást a férfiak csupán 28 százaléka követte el.

A felmérésből az is kiderült, hogy minden tizedik megkérdezett megnézte már partnere sms-eit és e-mailjeit. A megkérdezettek 36 százaléka vallja, hogy a bizalomhiány válóok is lehet. 

De vajon miért “szeretjük” ellenőrizni a másikat? Lisa Fischbach német pszichológus szerint a bizalom és a gyanakvás alapjait a gyermekkorban kell keresni. Felnőttként bizonyos események, kapcsolatok felerősíthetik, illetve gyengíthetik a gyermekkori tapasztalatokat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X