Főoldal > EGÉSZSÉG > A 3 leggyakoribb pasihazugság

A 3 leggyakoribb pasihazugság

férfifüllenthazugságpárkapcsolatpasiszerelem
0

Írta:

Ne higgy el mindent, amit a pasid kiejt a száján – számos kutatás bebizonyította, hogy a férfiak többet füllentenek, mint gondolnánk! Igaz, az esetek többségében csupán ártatlan, apró hazugságokról van szó! „Tökéletesen nézel ki!” Egy brit felmérés szerint a férfiak leggyakrabban barátnőjüknek, feleségüknek füllentenek, méghozzá legtöbbször az olyan típusú kérdésekre nem válaszolnak őszintén, mint a […]

Ne higgy el mindent, amit a pasid kiejt a száján – számos kutatás bebizonyította, hogy a férfiak többet füllentenek, mint gondolnánk! Igaz, az esetek többségében csupán ártatlan, apró hazugságokról van szó!

„Tökéletesen nézel ki!”

Egy brit felmérés szerint a férfiak leggyakrabban barátnőjüknek, feleségüknek füllentenek, méghozzá legtöbbször az olyan típusú kérdésekre nem válaszolnak őszintén, mint a „Vajon ez a ruha nem kövérít?” vagy az „Ugye nem vagyok kövér?”. Nézz magadba: te hányszor tetted fel ezeket a kérdéseket a pasidnak, miközben jól tudtad, hogy akár van rajtad néhány fölös kiló, akár nincs, ő biztos azt fogja válaszolni, hogy tökéletesen nézel ki? Könnyen lehet, hogy tényleg azt gondolja, hogy nincs nálad szebb nő a világon, ha azonban mégsem, egészen biztosan az jár a fejében, hogy hogyan nyilváníthatna véleményt az alakodról anélkül, hogy megbántana!
Tipp: ha valóban szeretnéd megtudni egy adott ruháról, hogy nem kövérít-e, ám a pasidon kívül nincs senki a közelben, üljetek le pár percre beszélgetni – mondd el neki, hogy néha kifejezetten szükséged van arra, hogy a valós véleményét mondja el az alakodról vagy a ruháidról, és hogy nem kell tartania a sértődéstől!

0024830_1.jpg ()

„Soha nem gondolok más nőkre!”

Bármennyire is hűséges a pasid, valószínűleg füllent, amikor azt állítja magáról, hogy soha nem gondol más nőkre – hiszen szinte egészen biztos, hogy időről időre eszébe jut az exbarátnője, a gyermekkori szerelme, vagy olykor-olykor fantáziál a legszexisebb modellekről és sztárokról! Éppen ezért teljesen felesleges újra és újra azt tudakolnod a párodtól, hogy gondol-e más nőkre, hiszen erre minden épeszű férfi nemmel válaszol: egyszerűen azért, mert egy ilyen jelentéktelen dolog miatt nem érdemes megbántani a másikat!
Tipp: az még nem bűn, ha a pasid időnként más nőkre gondol, de ha rajtakapod, amint volt barátnője oldalát nézegeti a közösségi oldalakon, esetleg találkozót beszél meg vele, vond kérdőre – lehet, hogy ez arra utal, hogy már nem maradéktalanul boldog veled!

„Nem volt térerő!”

Hiába hívod a mobilján a pasidat, nem tudod elérni? Vagy ki van kapcsolva, vagy egyszerűen nem veszi fel a telefont, utólag pedig azt állítja, hogy olyan helyen volt éppen, ahol nem volt térerő? Légy óvatos, ez ugyanis a második leggyakoribb férfihazugság: persze előfordulhat, hogy valóban a térerővel akadt problémája, de valószínűbb, hogy éppen a haverjaival vagy a kollégáival sörözött, beszélgetett vagy ebédelt, és egyszerűen nem akart előttük hosszas beszélgetésbe bonyolódni veled!
Tipp: ez nem azt jelenti, hogy szégyell téged a barátai vagy a munkatársai előtt, egyszerűen arról van szó, hogy minden ember más arcát mutatja a munkahelyén és otthon – ezért ha munkaidőben hívod, ne kezdj el azon hisztizni, hogy miért nem beszél veled olyan kedvesen, mint máskor, és miért nem mondja el százszor, hogy mennyire szeret!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X