Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legtrendibb nadrág tavaszra

A 4 legtrendibb nadrág tavaszra

alakalkatcombA nadrágvásárlás neked is állandó fejtörést okoz? A barátnőid már mind beszereztek egy vékony anyagúcsípőderékfarmerhétnyolcadoskényelmes és trendi darabotkeskenyleggingsnadrágshortszélestavasztetérdnadrágtrend
0

Írta:

A nadrágvásárlás neked is állandó fejtörést okoz? A barátnőid már mind beszereztek egy vékony anyagú, kényelmes és trendi darabot, te viszont még mindig nem tudod, mi állna jól neked? Kíváncsi vagy, hogy vajon egy szexis short, egy testhez álló farmer, vagy egy hétnyolcados szövetgatyó passzolna-e igazán a tavaszi szerelésedhez? Most bemutatjuk az idei szezon négy […]

A nadrágvásárlás neked is állandó fejtörést okoz? A barátnőid már mind beszereztek egy vékony anyagú, kényelmes és trendi darabot, te viszont még mindig nem tudod, mi állna jól neked? Kíváncsi vagy, hogy vajon egy szexis short, egy testhez álló farmer, vagy egy hétnyolcados szövetgatyó passzolna-e igazán a tavaszi szerelésedhez? Most bemutatjuk az idei szezon négy legtrendibb nadrágfazonját!

Ha hosszú a lábad – hétnyolcados nadrág

A boka felett végződő nadrágok a keskeny csípőjű, hosszúlábú lányokon állnak igazán jól. Ha a szerencsés


„manökenalkatok Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

” közé tartozol, akkor az idei trend divatos mogyoró- bézs- és homokszínei közül válogass! Viseld a hétnyolcados nadrágot egy tűsarkúval és egy pasztell blúzzal -  így most a munkahelyeden is ellenállhatatlanul szexi lehetsz!
Tipp: A csípőnadrágok kora lassan lejár: a hétnyolcados gatyók egy része már magasított derékkal készül. Ezt a nadrágtípust azonban csak akkor érdemes viselned, ha hibátlan alakod van: a magasított derék sajnos sem a deszka-alkatúaknak, sem a széles csípőjűeknek nem áll jól!

0025034_1.jpg ()Ha vastag a combod – térdnadrág és short

A hétnyolcados nadrág szélesíti a csípőd, és túl rövidnek tűnnek benne a lábaid? Ne keseredj el, hiszen a térd fölé érő és a rövid fazonokból még mindig bátran válogathatsz! Ha a lábad csak egy kicsivel vastagabb az átlagosnál, akkor egy sötét harisnyával egy fekete, sötétszürke, khaki vagy olajzöld shortot is felvehetsz, ha viszont szeretnéd elterelni a figyelmet a csípő- és combtájékról, akkor térd fölé érő, egyenes fazonú nadrágot válassz!
Tipp: Ha bulizni mész, viselj szép fényű, szaténból készült nadrágot – ez most nem csak a szokásos fekete, sötétbarna és lila, de akár drapp vagy bézsszínű is lehet!

Ha vékony a lábad – tapadós farmer

A teljesen testhez simuló farmerok (skinny jeans) divatja úgy tűnik, még mindig nem ért véget – a rossz hír azonban az, hogy ez a nadrágtípus csak a hibátlan alakú, karcsú lányoknak áll jól. Ha úgy érzed, deréktól lefelé minden a legnagyobb rendben rajtad, akkor idén szerezz be egy világos színű (pl. fehér, halványrózsaszín, esetleg bézs) nadrágot. A skinny jeans-t bátran viseld tűsarkúval vagy platformcipővel, fölülre pedig egy bő fazonú, pasztellszínű vagy virágos blúzt válassz!
Tipp: Ha nem riadsz vissza a vagányabb daraboktól, akkor bátran viselj szaggatott farmert, és válassz hozzá egy trendi római szandált is!

Ha telt az alakod – „tavaszi” leggings

Az átlagosnál egy kicsit teltebb az alakod, ezért a legginsekkel eddig még nem próbálkoztál? Itt az ideje, hogy levetkőzd a félelmeidet, hiszen egy bő fazonú tunikával most te is bátran kipróbálhatod a cicanadrágot! Egy színes, virágos tunikához válassz fekete vagy sötétbarna leggingset – hogy a hatás a sötét színek ellenére se legyen komor, lehetőleg olyat, amin egy kis csipkerátét is van!
Tipp: Bár a hétköznapokon a leggingset akár egy balerinacipővel is viselheted, a látvány akkor lesz igazán szexi, ha magassarkú szandál van rajtad!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X