Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Bika havára

Asztro-tippek a Bika havára

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Bika (IV. 21. – V. 21.) Munkahelyi nehézségekkel indul ez a hónap. Úgy érzed, mintha senki sem értené, mit akarsz mondani. Ne húzd fel magad, mert abból semmi jó nem sülhet ki! Ne menj bele hatalmi harcokba, most jobban teszed, ha inkább a háttérből figyeled az eseményeket. Ikrek (V. 22. VI. 21.) Függetlenségre vágysz, de […]

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Munkahelyi nehézségekkel indul ez a hónap. Úgy érzed, mintha senki sem értené, mit akarsz mondani. Ne húzd fel magad, mert abból semmi jó nem sülhet ki! Ne menj bele hatalmi harcokba, most jobban teszed, ha inkább a háttérből figyeled az eseményeket.

Ikrek (V. 22. VI. 21.)

Függetlenségre vágysz, de nem mersz semmit tenni azért, hogy elérd. Ez feszültséget kelt benned, ami a magánéletedre és a karrieredre is kihat. Jobban teszed, ha nem halogatod tovább, és megteszed a megfelelő lépéseket. A szabadidődben végezz kreativitást igénylő tevékenységeket, remekül fogsz szórakozni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Vágyakozol a harmónia és a gondtalan élet után, de ezt csak akkor érheted el, ha nem hajszolod erőszakosan. Légy türelmes, és az álmod valóra válik. A munkahelyeden a feladatok fontossági sorrendjét nem mindig a főnököd elvárásainak megfelelően állítod össze, emiatt a hónap végén adódhat néhány apró félreértés.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

A párodnak nem tetszik, hogy ennyire a karrieredre koncentrálsz. Ő annak örülne, ha többet ülnél otthon, és nem hajszolnád a lehetőségeket. Nyugtasd meg, hogy attól, hogy haladsz a célod felé, még nem veszít el téged. Boldogabb lehet a kapcsolatotok, ha hagy kibontakozni. A családi rendezvényeken gondold meg kétszer, mit mondasz, így elkerülheted, hogy megsérts valakit.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Most képes leszel átlátni minden intrikán, és azok sem tudnak félrevezetni, akik a barátaidnak mondják magukat, de valójában keresztbe akarnak tenni neked. A bosszúságon kívül más károd nem származik a dologból. Szerelmeddel felhőtlen, és varázslatos perceket élhetsz át. Nyitott könyv vagy a számára, ezért pontosan tudja, hogy most melletted kell állnia.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

A pároddal nem tud a szerelmetek kiteljesedni, és ennek egy családtagod az oka. Tekintsétek ezt próbatételnek, és ha kiálljátok, hosszú távon is lehet jövője a kapcsolatotoknak. Most figyelj oda kicsit jobban a pénzügyeidre, különben a hónap végére kiürülhet a házi kassza.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Kedves vagy az emberekkel, ám ezt többen félreérthetik, és pletykálni kezdhetnek rólad. De téged ez egy cseppet se zavarjon. Fektesd az összes energiádat a munkába, most különösen érdemes a legjobbat kihoznod magadból. Az érzelmi életed nem lesz a csúcson, de legyél türelmes, mert a szerelem hamarosan rád talál.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Ne hallgasd el az érzéseidet a kedvesed előtt, még akkor se, ha félsz attól, hogy ő nem viszonozza. Ha szeret és komolyan gondolja a közös életeteket, akkor észbe kap, és mindent megtesz azért, hogy ezt éreztesse veled. A munkahelyeden egy tréfának induló szituációból félreértés támadhat, és az egyik kollégád emiatt megharagszik rád.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Kerüld el azokat a helyzeteket, amikor füllentened kell, mert könnyen lebukhatsz és kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Nem csak a becsületedet teszed kockára, hanem a párod irántad érzett bizalmát is elveszítheted. Nehézségek adódhatnak pénzügyi téren, ezért az a legjobb, ha most biztosra mész és nem kockáztatsz.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

A szerencse ebben a hónapban melléd szegődik, ráadásul rég voltál olyan szerelmes, mint most. Pezseg körülötted az élet, és csupa jó dolgot vonzol magad köré. Könnyedén el tudod intézni a hivatalos ügyeidet is, úgyhogy ne halogass tovább semmit!

Halak (II. 19. – III. 20.)

A munkád külföldre szólíthat, és ez remek lehetőséget kínál arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán, és közben még tanulj is. Termékeny időszak következik, végre megvalósíthatod a dédelgetett álmaidat. Kedvesed támogatni fog ebben, és akár még arra is képes lesz, hogy mindent feladjon érted.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Rengeteg feladat zúdul a nyakadba. Első pillanatban kétségbeesel, és úgy érzed, nem vagy képes megoldani őket. De ahogyan telnek a napok és haladsz előre, visszanyered a hitedet és az önbizalmadat. A szerelemben is szerencsés leszel, a párod a tenyerén hordoz.

A témáról bővebben a Wellness magazin májusi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X