Főoldal > EGÉSZSÉG > Így barnulj gyorsan, UV-mentesen!

Így barnulj gyorsan, UV-mentesen!

barnulásönbarnító
0

Írta:

1. Zselé A leggyorsabb barnulás zselével érhető el. Nagy koncentrációban tartalmaz színezőt, alaposan el kell dolgozni a bőrön, különben nem lesz egységes a barna szín. Felvitel után a legtöbbnél vigyázni kell a ruhánkra, mert megfoghatják azt.Egyszerűség: ***Tartósság: *** 2. Krém Vízhiányos, száraz bőrre a legalkalmasab, mert táplálób, mint a zselé. Könnyű eloszlatni a bőrön, és […]

1. Zselé

A leggyorsabb barnulás zselével érhető el. Nagy koncentrációban tartalmaz színezőt, alaposan el kell dolgozni a bőrön, különben nem lesz egységes a barna szín. Felvitel után a legtöbbnél vigyázni kell a ruhánkra, mert megfoghatják azt.
Egyszerűség: ***
Tartósság: ***

0024983_1.jpg ()2. Krém

Vízhiányos, száraz bőrre a legalkalmasab, mert táplálób, mint a zselé. Könnyű eloszlatni a bőrön, és használatánál kevésbé kell félni attól, hogy a hatás foltos lesz.
Egyszerűség ****
Tartósság ***

3. Spray

Sok termék fejjel lefelé tartva nem használható, ez nehezíti a felvitelt. Ahogy az is, hogy fújás közben ajánlott 30 cm-es távolságot tartani bőrünktől. Ráadásul a felvitel után érdemes biztosra menni, és el is kenni a szert.
Egyszerűség **
Tartósság ***

4. Testápoló

Ha időhiányban szenvedsz, az önbarnító hatású testápolót neked találták ki. Használata gyors, 3-5 nap alatt alakul ki a kívánt szín, és mivel kis koncentrációban tartalmaz színezőanyagot, kevésbé valószínű, hogy egyenetlen lesz az eredmény.
Egyszerűség*****
Tartósság *****

5. Kendő

A nedves kendővel viszonylag könnyű csíkok nélkül felvinni a barnító krémet, ám vigyázni kell arra, hogy a kendőről a használat kezdetekor több színező kerül a bőrre, mint a végén. A barna szín a felvitel után 3-4 órával jelentkezik.
Egyszerűség ***
Tartósság ***

6. Barnító kabin

Ezekkel a csodamasinákkal alig 10 percbe telik, míg ránk fújják a speciális barnító permetet, a teljes eredmény 6-10 óra múlva látszik. A hajunkat sapkával, a tenyerünket és körmeinket festéktaszító réteggel kell védeni a kezelés alatt. A procedúra nehézsége, hogy antik görög szobrokat lepipáló pózokat kell bemutatnunk a kabin magányában, hogy a festék minden testrészünket egyformán befedje.
Egyszerűség **
Tartósság ****

A témáról bővebben a Wellness magazin májusi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X