Főoldal > EGÉSZSÉG > Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

egészséghírszexszexualitás
0

Írta:

“Az emberek legyenek aktívak. Nem szabad, hogy egy hétvégi focimeccs legyen a brazilok egyetlen fizikai aktivitása. A felnőttek mozogjanak: sétáljanak, táncoljanak és szexeljenek” – mondta. A miniszter tanácsait a magas vérnyomás megelőzését megcélzó kampány elindulása kapcsán adta. A probléma Brazília 190 milliós lakosságának negyedét érinti.  Temporao később újságíróknak megerősítette a szexüzenetet. “Nem tréfa. Komoly. A rendszeres […]

“Az emberek legyenek aktívak. Nem szabad, hogy egy hétvégi focimeccs legyen a brazilok egyetlen fizikai aktivitása. A felnőttek mozogjanak: sétáljanak, táncoljanak és szexeljenek” – mondta.

A miniszter tanácsait a magas vérnyomás megelőzését megcélzó kampány elindulása kapcsán adta. A probléma Brazília 190 milliós lakosságának negyedét érinti.
  
Temporao
később újságíróknak megerősítette a szexüzenetet. “Nem tréfa. Komoly. A rendszeres testmozgás szexet is jelent, természetesen mindig védekezéssel” – hangsúlyozta.
Tréfásnak lehetségesnek mondta az akár napi ötszöri szexet is, de mindenképp tanácsosnak a heti ötszörit. Mint hozzátette, a tánc, szex, súlykontroll, az étrendi szokások megváltoztatása és a testgyakorlás mind segíti, hogy normális maradjon a vérnyomás. 

A miniszter szerint egészségügyi időzített bomba ketyeg Brazíliában, amely 20 éven belül azzal kerül szembe, hogy népessége “gigantikus százaléka” krónikus betegségektől, magas vérnyomástól, cukorbetegségtől és magas koleszterinszinttől szenved.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X