Főoldal > EGÉSZSÉG > Kényeztess erotikus masszázzsal!

Kényeztess erotikus masszázzsal!

0

Írta: and

Ha kedveskedni szeretnél a párodnak, és szeretnél különleges hangulatot teremteni kettőtök között, jó ötlet belevágni egy erotikus masszázsba. Nem kell képzett masszőrnek lenni ugyanis ahhoz, hogy örömet tudj szerezni kedvesednek – a masszázs során pedig te is remekül érezheted magad. A masszázs koreografált érintés, simogatás, tervezetlen, önkéntelen érintés, amelyek jó adni, és jó kapni. Gyógyít, […]

Ha kedveskedni szeretnél a párodnak, és szeretnél különleges hangulatot teremteni kettőtök között, jó ötlet belevágni egy erotikus masszázsba. Nem kell képzett masszőrnek lenni ugyanis ahhoz, hogy örömet tudj szerezni kedvesednek – a masszázs során pedig te is remekül érezheted magad.

erotikusmasszazs2.jpg ()A masszázs koreografált érintés, simogatás, tervezetlen, önkéntelen érintés, amelyek jó adni, és jó kapni. Gyógyít, gyengéd és izgató egyszerre, megnyugtat, feltölt, ellazít, és kapcsolatot teremt a masszírozó és a masszázst kapó között. Az erotikus masszázs során mindkettőtökben erotikus izgalom ébredhet, amely akár kellemes, romantikus, érzéki szeretkezésbe is torkollhat!

Hogy a masszázs tökéletes legyen, csend és meghitt hely szükséges hozzá, zavartalan, nyugodt környezet, ahol mindketten ellazulhattok, egymásra hangolódhattok, és átjárhat titeket a különlegesség érzése. Húzd be a függönyt, gyújts meg néhány gyertyát, és tegyél be halk, lány, nyugtató zenét, ezzel is rá tudod hangolni magadat és a kedvesed a masszázsra.

A párod feküdjön kényelmes helyre, ahol jól el tud helyezkedni, és el tud lazulni, te pedig hajolj fölé, és kényeztesd. Ne gondolj semmi másra, csak egymásra koncentráljatok, mindketten lazuljatok el, engedjétek  el magatokat, felejtsétek el a gondokat!

Kellemes illatú masszázsolajat használj, amely segíti a masszírozást, puhítja a bőrt, kellemesebbé teszi az érintést. Lehetőség szerint a teljes tenyereddel masszírozz, hagyd, hogy érzékeid vezessenek, tenyered és ujjaid kitapintsák útjukat. A mozdulataid legyenek folyamatosak, egyik érintés simuljon a másikba, hogy fokozza az előző hatását, és készítse elő a következő mozdulatot.

A helyes, professzionális masszázstechnikánál itt fontosabb az, ami belőled árad, és ami a másiknak jó – ezt érezni fogod a lélegzetvételéből, a rezdüléseiből, a teste jelezni fogja, kellemes-e számára az érintés, bár valószínűleg a masszázs minden pillanatát élvezi majd.

Váltogasd a nyomás erejét, az érintés tempóját és ritmusát, ne egyforma mozdulatokkal simogasd kedvesed testét, hiszen így tudod folyamatosan fenntartani az érdeklődését, és így fokozatosan ingerled az érzékeit.

Így kezdd a masszázst:

A kedvesed feküdjön hason, karjait tartsa a teste mellett oldalt kinyújtva. Helyezkedj el a bal oldalán, összpontosíts és hangolódj rá a kedvesed lélegzetére. A bal tenyered helyezd a nyakszirtjére, a jobbat pedig a keresztcsontra. Lágyan húzd végig a két kezed a derekáig, és simogasd végig a hátát, majd a lábait egészen a bokájáig.

Ezután jöhet az olajozás: a tenyeredben melegítsd fel az olajat, majd az ujjhegyeiddel kend szét a testén a lábfejénél kezdve, fel a lábszáron, a törzsön, majd jöhet a hát átgyúrása.

A fejénél helyezkedj el, a tenyereidet pedig párhuzamosan csúsztasd végig a hátán a fenekéig, majd vissza, masszírozd át a derekát, a lapockáig, a vállait, és a nyakát.

A „bemelegítés” után rajtad múlik, hogyan szeretnéd folytatni: érdemes tetőtől talpig intenzív, ám érzéki mozdulatokkal átgyúrni a testét, majd kérni, hogy forduljon hanyatt, és az elülső testrészeit, mellkasát, hasát, combjait, karjait és vádlijait is átgyúrni. Hogy ezután hogy folytatódik a dolog, már csak rajtatok múlik – de valószínűleg rendszeres közös programmá válik majd ez a masszázs, amely nem csak a testnek, hanem a léleknek is jó.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X