Főoldal > EGÉSZSÉG > Kényeztesd magad simogató masszázzsal

Kényeztesd magad simogató masszázzsal

harmóniakényeztetésmasszázsterhesség
0

Írta: and

Életfilozófia a polinézektől A masszázs ősidők óta ismert és kedvelt gyógymód, amire az egész napos robot, és stressz mellett mindenkinek szüksége lehet. A MA-URI több mint masszázs, egy olyan életfilozófia, melynek fókuszában az ősi polinéz hitrendszer és a modern gyógyítás elemei állnak. A MA-URI teljes gyógyító- és masszázs rendszerét Herni Hoani Fox fejlesztette ki 1990-ben, […]

Életfilozófia a polinézektől

A masszázs ősidők óta ismert és kedvelt gyógymód, amire az egész napos robot, és stressz mellett mindenkinek szüksége lehet. A MA-URI több mint masszázs, egy olyan életfilozófia, melynek fókuszában az ősi polinéz hitrendszer és a modern gyógyítás elemei állnak.

A MA-URI teljes gyógyító- és masszázs rendszerét Herni Hoani Fox fejlesztette ki 1990-ben, melyet a mai napig számos európai országban gyakorolnak – mondja szakértőnk, Mihályi Emese Ma-Uri masszőr és gyógymasszőr. A MA-URI masszázs az egész testet részekre bontja, ahol minden izomcsoport valamilyen érzelmet raktároz és tár fel. A vádli a mozgékonyságot jelöli, a comb az erőt képviseli, a vállak a terheket mutatják, a frontális testrész a múlt, a hát a jövő és az egész test a jelen.

Lágy érintés a testi harmóniáért

A masszőr először köszönti testedet, mellyel kifejezi az irántad való tiszteletet, miközben te egy puha masszázságyon fekszel. Ez idő alatt a kezelő rád hangolódik, és engedélyt kér a gyógyító energiák aktivizálásához. Amikor ezt megkapja, körbetáncolja fekvő testedet, miközben alkarjának, karjának és tenyerének lágy részeivel, simogató mozdulatokkal tetőtől-talpig végigmasszíroz. A MA-URI masszázs folyamatosan melegített natúr olívaolajjal történik, mely tökéletesen átveszi a test hőjét, így egész lényed békés meleggé válik.

maori2.jpg ()A masszőr a kényeztetés során a navigátor szerepét tölti be, és problémáidat feltárva vezet el téged az egyensúly és harmónia felé. A biztonságos, meghitt légkör olyan érzést kelt – mondja szakértőnk – mintha víz folyna át testeden, a hullámok ringatnának, és eközben oldanák belőled a korábbi megrázkódtatások fájó emlékét.

Az érzelmi és asztráltest (a lélek burka a testen) összehangolása közben előfordulhat, hogy kellemetlen emlékek is felszínre törnek benned. Ezek a képek arra szólítanak fel, hogy nézz szembe a múlttal, számolj le félelmeiddel, és oldd meg problémádat. Ha érzelmileg, testileg is ráhangolódtál a mozdulatokra, és akarod a változást, a masszázs befejeztével megszabadulhatsz a terhektől és új energiákat nyerhetsz!

Wellness Cafe tipp:
Ha rendszeresen jársz masszázsra, a felgyülemlett indulatok és a düh észrevétlenül párolog el belőled!

Repülj magasra!

A MA-URI masszázs izmokra gyakorolt élettani hatása egyedülálló, hisz érezhetően csökkenti az izomfeszültséget, fokozza az ízületek hajlékonyságát, és méregteleníti a szervezetet.
A test kilazításán túl energetikai, stresszoldó, aktivizálja a test öngyógyító folyamatait, így megnyugvást, és belső harmóniát teremt.
Ha teljességgel átadod magad a simogató élményeknek, a lágy mozdulatok soha nem tapasztalt magasságokba repítenek!

Ha várandós vagy, a MA-URI segíthet

A MA-URI kismama masszázs során a baba és az anya együtt lélegzik, így szorosabb, intimebb kapcsolatba kerülnek egymással. A finom, táncos mozdulatok és a zene összessége a hullámzáshoz hasonló élményt nyújt. A masszőr minden energiájával rád és a babára hangolódik, figyeli tested apró jelzéseit, illetve azt, hogy ott és akkor mire van igazán szükséged.  

A masszázs a terhesség bármely időszakában igénybe vehető, hisz semmilyen erőletett, vagy nyomogató, ütögető mozdulat nincs benne. A simogató mozdulatok a háttal kezdődnek, melyet puha nyomásokkal oldanak, majd a masszázs a test lágy részeire fókuszálva folytatódik, kihagyva a csontos részeket.

Wellness Cafe tipp:
A masszázs után figyeld álmaidat, vagy másokhoz való viszonyodat és tapasztalni fogod, miként változik a személyiséged!

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: info@relaxcity.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X