Főoldal > EGÉSZSÉG > Újíts! Vicces és szexi pasivadító tippek

Újíts! Vicces és szexi pasivadító tippek

mókapajzánságpasivadításszexuális
0

Írta: and

Nem kell mást tenned, mint általános elfoglaltságaitokat egy kis pajzánsággal fűszerezni, és láss csodát! A pasid tuti hálás lesz érte! Vidd shoppingolni… … és hagyd, hogy ő válasszon ruhákat neked. A pasik alapvetően nem az anyagiak miatt utálnak vásárolni, csupán utálnak a kedvenc boltod előtti padon ücsörögni. De melyik pasi ne lenne lelkes, ha egy […]

Nem kell mást tenned, mint általános elfoglaltságaitokat egy kis pajzánsággal fűszerezni, és láss csodát! A pasid tuti hálás lesz érte!

Vidd shoppingolni

… és hagyd, hogy ő válasszon ruhákat neked. A pasik alapvetően nem az anyagiak miatt utálnak vásárolni, csupán utálnak a kedvenc boltod előtti padon ücsörögni. De melyik pasi ne lenne lelkes, ha egy gyönyörű nő libbenne elő a próbafülkéből az általa választott ruciban? A férfiak nagyon vizuális típusok, szóval légy kicsit exhibicionista és ajánld fel magad modellnek!

Vetkőzzetek!

Önts mentalikőrt a köldöködbe és kérd meg a párod, hogy nyalja ki onnan, majd csókolja meg a melled és fújjon levegőt a megcsókolt helyekre. Ahogy a levegő és a mentás alkohol találkozik, bizsergető érzés kerít hatalmába. Menjetek el közösen egy élelmiszerboltba, és vegyetek erotikus falni- és innivalókat – tejszínhab, csoki, gyümölcsszósz, likőrök – amivel szuperül elszórakoztok!

Menjetek vacsorázni

De a vacsi alatt semmi másról nem beszélhettek, csak a szexuális fantáziátokról. Van valami nagyon gerjesztő abban, hogy nyilvánosság előtt vagytok, mégis suttogva meséltek fantáziáitokról.
Bónusz küldetés: Olyan ételt is rendeljetek, mely nagyon finom és kéjes, mondjuk egy csokimousse.

Főzőcske otthon

Persze csakis lenge öltözékben! Olyan ételt készítsetek, melyet alapvetően kézzel is kényelmes enni, és etessétek meg egymást! Desszertnek tegyél a szádba egy epret vagy csokitrüffelt, majd csókold meg a párod és oszd meg vele. A mókából akár kajacsata is lehet – persze ha hajlandóak vagytok takarítani utána.

jatek2.jpg ()

Vetkőzős PS

Mi lenne annál nagyobb móka, minthogy beszállsz a pasid focijátékába, passzolsz és gólt is lősz? A lényeg: minden gól után vegyetek le egy ruhadarabot. Hidd el, ettől te is rákattansz a játékokra, és a pasid is örömmel enged majd a képernyő elé.

Saját szexvideo

Vedd fel magad, mikor egyedül vagy, majd töltsd fel a számítógépedre. Később hívd magadhoz a párod, és mondd neki, hogy találtál egy nagyon jó videót egy weboldalon. A látványtól garantáltan megszédül! Nem értesz a kütyükhöz? Használd a fényképezős telefonod, és lőj néhány meglepi képet neki munka közben.

Idegenek

Ez nagyon jó módja hogy megfűszerezzétek a szexuális életeteket anélkül, hogy félrelépnétek. Emlékezz rá, hogy az agyad a legnagyobb szexuális szerved, és ezzel a játékkal úgy stimulálhatod a kreativitásod és képzelőerőd, amennyire csak lehet.
Menjetek külön-külön ugyanabba a bárba és próbáljon felcsípni, mintha még nem ismernétek egymást. Lehet, hogy először csak távolról nézi, ahogy más pasikkal is flörtölsz, de tudja, hogy a végén úgyis vele mész haza. A férfiakat általában feltüzeli, ha azt látják, barátnőjükre mások is vadásznak.

Extra:
Tini-randi

Menjetek el randizni, mintha tinik lennétek, anélkül, hogy szexuális kapcsolat lenne a vége! A randi végére őrülten ki lesztek éhezve egymás érintésére is!

Visszafolytott gyönyör


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X