Főoldal > EGÉSZSÉG > Elektroszmog? Védd magad természetes módszerekkel!

Elektroszmog? Védd magad természetes módszerekkel!

egészségelektromoselektroszmog
0

Írta: and

Közvetlenül nem észleljük, mégis körülöttünk van, és a stresszes, egészségtelen életmóddal társulva kellemetlen tüneteket, betegségeket okozhat. Almási Zsolt radiesztéta, biotérenergetikai szakember szerint az elektroszmog azokból a mindennapokban is használt készülékekből származik, amelyek elektromos és mágneses tereket hoznak létre maguk körül. Mivel az emberi szervezet sejtjei is elektromos úton kommunikálnak egymással, így ha ezeknek az eszközöknek […]

Közvetlenül nem észleljük, mégis körülöttünk van, és a stresszes, egészségtelen életmóddal társulva kellemetlen tüneteket, betegségeket okozhat. Almási Zsolt radiesztéta, biotérenergetikai szakember szerint az elektroszmog azokból a mindennapokban is használt készülékekből származik, amelyek elektromos és mágneses tereket hoznak létre maguk körül. Mivel az emberi szervezet sejtjei is elektromos úton kommunikálnak egymással, így ha ezeknek az eszközöknek a közelébe kerülünk, a mesterségesen gerjesztett zavaró jel hatására a testben megnő a feszültség, ez pedig legyengítheti az immunrendszert, alvászavarokat okozhat, valamint allergia, görcsök, ízületi problémák és fejfájás kiváltó oka lehet. Bár az elektroszmog ma már szinte kikerülhetetlen, néhány alternatív módszerrel jelentősen mérsékelheted a rád irányuló sugárzást, vagy csökkentheted káros hatását.

Retró, de jó!

Ha fáj a hasad, vagy csak fázol, és jól esne egy kis melegség, elektromos ágymelegítő helyett maradj a jól bevált vizestömlőnél, vagy a sóval, esetleg gyógynövényekkel töltött melegíthető párnánál.

Védőréteg a falon

Ha lakásfestés előtt állsz, válassz árnyékoló festéket! Ez speciális fémeket és grafitport tartalmaz, megvéd a falakban futó elektromos vezetékek káros hatásaitól.

Különleges kapcsoló

Szerezz be otthonodba feszültségmentesítő relét! Ez az eszköz érzékeli, ha éjszaka nincs szükség elektromosságra, és automatikusan lekapcsolja a feszültséget a falakban található vezetékekről. (Elektronikai szaküzletekben juthatsz hozzá.)

facikk.jpg ()Vissza a természetbe!

Ha a kerted felett elektromos vezeték húzódik, ültess fát! Egy szép zöld lombkorona hatékonyan képes árnyékolni a sugárzást.

Propolisszal az egészségért

Időnként fogyassz kúraszerűen propoliszkészítményt, ezzel jelentősen növeled szervezeted sugártűrő képességét.

Turbózd fe magad!

Az egészséges aura megvéd a földsugárzásoktól, és jelentősen csökkenti az elektroszmog hatásait. Ehhez meditálj rendszeresen, fogyassz kevés húst, sportolj – a jóga például kiváló választás –, és pozitív gondolkodással igyekezz erősíteni belső békédet.

A cikk folytatását elolvashatod a Wellness magazin nyári számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X