Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 kérdés a krokodilolajról

5 kérdés a krokodilolajról

fiatalságleégésolajránc
0

Írta: and

Miért pont krokodilból? Amit már Kleopátra és az afrikai sámánok is régóta tudtak, ám a tudósok csupán nemrégiben fedeztek fel, hogy ezek a harcias hüllők az élelemért folytatott küzdelemben gyakran súlyos sebeket szereznek, ám sérüléseik rendkívül gyorsan begyógyulnak, annak ellenére, hogy szennyezett és kórokozóktól nyüzsgő mocsarakban élnek. Ezt a jelenséget tovább vizsgálták a kutatók, és […]

Miért pont krokodilból?

Amit már Kleopátra és az afrikai sámánok is régóta tudtak, ám a tudósok csupán nemrégiben fedeztek fel, hogy ezek a harcias hüllők az élelemért folytatott küzdelemben gyakran súlyos sebeket szereznek, ám sérüléseik rendkívül gyorsan begyógyulnak, annak ellenére, hogy szennyezett és kórokozóktól nyüzsgő mocsarakban élnek. Ezt a jelenséget tovább vizsgálták a kutatók, és rájöttek, hogy a krokodilok rendelkeznek a világon a legerősebb immunrendszerrel, és hosszú életük titka a bőrük alatti vékony zsírréteg, mivel egy felnőtt krokodil teste csupán 600-800 gramm zsírt tartalmaz.

Minek köszönheti bőrszépítő hatását?

A krokodilolajat a különböző kultúrákban bizonyos betegségek kezelésére használták, és valóságos csodaszernek tartották a bőrproblémák, a pattanások, az égési sérülések, a sebek, és a leégések kezelésében. A laboratóriumi vizsgálatok nemrégiben kimutatták, hogy a krokodilolaj gazdag forrása az Omega- 3,-6 és 9 zsírsavaknak, amelyek rendkívül kedvező hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.  A kutatások arra is rávilágították, hogy az antibiotikus hatású krokodilvér és zsír elpusztíthatja a baktériumok virulens törzseit, így a súlyos bőrfertőzések gyógyításában is segíthet.

oilcikk.jpg ()Hogyan gátolja a ráncok kialakulását?

A krokodilolaj többcélú, univerzális sebgyógyulást elősegítő készítmény, és 100%-ban természetes, hisz nem tartalmazhat adalékanyagokat vagy tartósítószereket.  A készítmény nem csupán ideális bőrápolónak bizonyul, ám természetes összetevői révén antibakteriális, antivirális és gombaellenes hatású, amelyek javítják a bőrsejtek élettartamát és azok megújulását, így meggátolják a ráncok kialakulását. A krokodilolaj rendszeres használatával a bőr fiatalosabbá, egészségesebbé és sugárzóbbá válhat.

Bőrbetegségekre is alkalmazható?

A krokodilolaj hatékonysága az ausztrál tanulmányok szerint messze túlmutat a puszta szépségen.  A világon rengetegen szenvednek psoriasisban, ekcémában, atópiás dermatitiszben. A krokodilolaj gyógyírt jelenthet ezek kellemetlen és visszatérő tüneteire. Egyedülálló tulajdonságai révén segíthet visszajuttatni a nedvességet a száraz, viszkető, irritált, repedezett bőrbe, emellett a fejbőr és a haj betegségei ellen is sikeresen veheti fel a küzdelmet.

Hol vásárolhatom meg?

Hazánkban egyelőre még nincsenek forgalomban ilyen típusú termékek. Ha külföldről vásárolsz, ügyelj mindig arra, hogy a kiválasztott készítmény bőrgyógyászatilag bevizsgált, hitelminősített és 100%-ban természetes legyen, illetve használata előtt feltétlenül konzultálj egy szakemberrel.

Bővebb információk: http://www.repcillin.com/, http://www.crocoil.com.au/, http://www.oil-of-crocodile.de/

Fotók: Profimedia – Red Dot

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X