Főoldal > EGÉSZSÉG > Különleges ősi gyógymódok minden nyavalyára

Különleges ősi gyógymódok minden nyavalyára

gyógymódkezeléskúra
0

Írta: and

Napjainkban egyre több embert foglalkoztatnak az alternatív gyógyászati lehetőségek, melyek nagy része nem újkeletű felfedezés, hanem csupán hosszú időre a múlt homályába vesztek. Pedig az elfeledett módszerek sokszor remek kiegészítői lehetnek a komolyabb betegségeknek, sőt, ha nem nagy a baj, még helyettesítheti is őket! Voll állapotfelmérés Az ókori görögök szerint két okra vezethetőek vissza a […]

Napjainkban egyre több embert foglalkoztatnak az alternatív gyógyászati lehetőségek, melyek nagy része nem újkeletű felfedezés, hanem csupán hosszú időre a múlt homályába vesztek. Pedig az elfeledett módszerek sokszor remek kiegészítői lehetnek a komolyabb betegségeknek, sőt, ha nem nagy a baj, még helyettesítheti is őket!

Voll állapotfelmérés

Az ókori görögök szerint két okra vezethetőek vissza a betegségek: vagy, hogy valamiből hiány van a szervezetünkben, vagy, hogy valamiből túl sok. (Ezt az elméletet vette alapul Dr. Voll, német orvos és iktatta be a modern tudományba). Tömören ezt mutatja meg ez a módszer, ami nem diagnosztizálás, hanem egy állapotfelmérés, ami egy elekro-akupunktúrás metódus, mellyel a szövetek vezetőképességét lehet megtudni. A teszt során a kéz és a láb akupunktúrás pontjaira apró ingeráramot bocsátanak, aminek segítségével felmérhető a páciens egészségügyi állapota. Említésre méltó, hogy sokszor a „beteg” nem is vett észre magán semmiféle kellemetlen tünetet, de az állapotfelmérés felhívja a figyelmét különböző gondokra. Így, ha változtatunk azokon, amiken kell, akkor nagy valószínűséggel elkerülhetjük a komolyabb betegségeket.

Hol veheted igénybe: Medic- Poliklinika (www.medicpoliklinika.hu)

Ára: 12.000- 26.000 Ft

kopoly2.jpg ()Köpölyözés

Ez a vákuumterápiás módszer már i.e. 3000-ben is ismert volt Mezopotámiában, valamint írásos emlékek is szólnak róla az ókori Görögországban, illetve Rómában. A manapság reneszánszát élő gyógymódot ugyanúgy alkalmazzák a kórházakban, mint a szépségszalonokban. A kezelés tömör lényege, hogy hővel, illetve pumpával vákuumot hoznak létre egy erre a célra kifejlesztett apró harangban, ezzel vérbőséget okozva szinte kiszívja a testből a mérgeket- így a fájdalmakat is. A köpölyözött terület környékéről a vér egy helyre tódul, ami által felélénkül a vérkeringés, valamint a vérképződés. Az erekben ezáltal csökkenni fog a belső nyomás, aminek az eredménye a friss és fiatalos közérzet. Külön pozitív oldala, hogy lényegében mellékhatásmentes, nem fordulhatnak elő allergiás panaszok, és gyakran a drága fájdalomcsillapítókat is kiválthatja. Prevencióként is kitűnő, mivel ezzel a módszerrel sok-sok évvel kitolhatjuk a korból származó ízületi problémákat.

Mire jó?

–    reumatikus panaszok
–    migrén
–    vérnyomás problémák
–    emésztési gondok
–    izomcsomók
–    menstruációs zavarok
–    narancsbőr ellen

Hol veheted igénybe? A legtöbb masszázs szalonban találkozhatsz vele. Érdemes kúraszerűen alkalmazni.

Ára: 2500-3000 Ft

Magneto terápia

Egyre inkább felszínre kerülnek a természetben megtalálható kincsek gyógyító képességei, ezek közül az egyik az a mágnes. Mint tudjuk, Földünket óriási mágneses tér veszi körül, ami óvja az ott élőket- így minket, embereket is. Ugyanúgy, ahogy a körülöttünk lévő természetnek, úgy nekünk is szükségünk van rá, hogy egészségesek maradjunk, viszont a helytelen táplálkozás, a szmog, a cigaretta, stb. hátráltatja a mágnes érvényesülését.
Hatékonyságát már Cleopátra is felismerte, aki ezen érc reszelékét tartalmazó pakolásokat használt, valamint gyakorta zarándokoltak el Egyiptomba, és Kínába mágneses vasércbányákhoz gyógyulni. Ez az anyag ugyanis vissza tudja fordítani – vagy lelassítani- a test romlását, ezért sokak a fiatalság elixírjét látják benne. Hatása abban rejlik, hogy általa olyannyira felgyorsul az anyagcsere és a különböző méregtelenítési folyamatok, hogy a szervezetben található blokkok- melyek a betegségekért felelősek- egyszerűen kioldódnak és ezzel egyidejűleg az oxigénfelvétel fokozódik.

Mire jó?

–    nyirokrendszeri betegségek
–    krónikus fájdalmak
–    depresszió
–    anyagcserezavarok
–    vesekő, epekő
–    méregtelenítés
–    csontritkulás

Hol veheted igénybe? Cardio-Doc alternatív gyógyászati magánrendelője www.ibrcsillaghegy.hu

Ára: 4000-5000 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X