Főoldal > EGÉSZSÉG > Sportosan három gyerekkel (x)

Sportosan három gyerekkel (x)

0

Írta:

Kamilla egy multinacionális vállalat tanácsadójaként dolgozik, a telefonja már délre lemerül &

Kamilla egy multinacionális vállalat tanácsadójaként dolgozik, a telefonja már délre lemerül és a számítógépe előtt ebédel. Ül a dugóban, fél ötre ér a gyerekekért, ötkor hajtanak be a Folyondár Sportközpontba. A 6 éves Annát bekíséri balettra, a két kicsit, Sárit és Marcit rábízza a teniszoktatóra. Ezzel pedig  Kamilla elérkezett a napjának ahhoz a másfél órájához, amikor végre egészen pontosan azt csinálhatja, amihez kedve van.

Miért szeretsz a Folyondárban edzeni?

Leginkább talán azért, mert kisgyerekes anyaként a legfontosabb még mindig az számomra, hogy a kicsiket jó kezekben és biztonságban tudjam. Csak így lehet igazán kikapcsolni, magamra figyelni és feltöltődni.  Szerencsére itt mindannyian megtaláltuk a megfelelő mozgásformát, ami azért is jó, mert így nem veszítünk a közös időnkből. 

Az aerobik órákat vagy a fitness termet részesíted előnyben?

Kipróbáltam mindkettőt és mostanra kialakítottam a számomra optimális rendszert. Hetente kétszer valamilyen órát választok, ahol a többiek teljesítménye nagyon motiváló, a közös nevetések pedig feloldják az összegyűlt stresszt. Mindig az aktuális hangulatomra bízom, van hogy egy lazább, táncosabb hipp-hoppra vagy cardiobalettre megyek be, más napokon  állóképesség-javító intervall edzést választok. A hét többi napján a személyi edzőmmel mozgok, aki időről időre figyelmeztet a hibáimra, amit nagyon fontosnak tartok a sérülések elkerülése végett.

Igénybe szoktad venni a központ egyéb szolgáltatásait is?

Ritkán jut időm masszázsra, de az a pár alkalom igazi felüdülést jelent. Edzés után viszont igyekszem még néhány percet elcsalni és méregteleníteni a szaunában.

Miért éppen a Folyondárt választottad?

Nos, több központot is megnéztem, mielőtt döntöttem. Három gyerekkel manőverezni nem éppen egyszerű, ezért is fontos számomra, hogy a Folyondárnak kényelmes és ingyenes parkolója van. Igazi természetimádó vagyok, az pedig felér egy meditációval, amikor az edzés után kiülhetek a teraszra teázni és mindenfelé zöld hegyeket látok magam körül. Amellett, hogy az árképzése elfogadható, itt az összes gyermekem számára találtam megfelelő mozgásformát, az edzőik tehetségesek  és nem csak tanárként, de példaképként is a gyerekek mellett állnak. Amikor Sári még kisebb volt, sokat jelentett az is, hogy a kávézó mellett egy szuper fajátszótér áll, rendszerint itt vártuk meg a nagyobbakat. Ha pedig megéheztünk, nem kellett a szokásos csoki-ropi büfékínálatból választanom, a sokféle gyümölcs, saláta és cukormentes édesség mind finomnak bizonyult. Összességében, talán azért járok ide, mert ha itt belenézek a tükörbe, pont azt látom, amit szeretnék. Egy háromgyerekes anyukát, aki a családjával együtt sportol, beszélget a jó levegőn, egészséges dolgokat eszik, és közben nagyon jól érzi magát.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X