Főoldal > EGÉSZSÉG > Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét? (X)

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét? (X)

0

Írta:

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb megoldás? •    Jobban láthat, mint szemüveggel&bull

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb megoldás?

•    Jobban láthat, mint szemüveggel
•    Orvosi garanciát kap
•    Azonnali és életre szóló éles látást nyerhet
•    Az ország legnagyobb és legtapasztaltabb lézerklinikájára bízhatja éles látását
•    A legbiztonságosabb lézerkezelési módok közül választhat
•    A legkorszerűbb szemkövető lézerek tüntetik el a fénytörési hibáit
•    Egyedülállóan három különböző lézer várja a Sasszemműtőben a legoptimálisabb megoldásért

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?


Mit jelent a Sasszemkezelés (eagle eye treatment) kifejezés?

A kifejezés az Amerikai Egyesült Államokból ered. Lényege, hogy Sasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével vagy hagyományos lézerekkel elérhető, vagy amivel a született jól látók rendelkeznek (100%). Ugyanis a Sasszemkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cilindereket képes megszüntetni, hanem a rejtett fénytörési hibákat is.     

Kinek nyújthat megoldást a Sasszemkezelés?

18–65 év között mindenkinek, aki szemüveges vagy kontaktlencsés. Dioptriái -12 D és +5 D közé esnek és a kétórás alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül.

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?


Hogyan fog látni Sasszemkezelés után?

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki mindkét szemével 65%-ot lát, „szemüveg nélkül vezethet”. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Az egyéni várható látáseredmény elsősorban a kiinduló dioptriáktól és a rejtett fénytörési hibáktól, szaruhártya-egyenetlenségektől függ. Nézze meg, hogyan láthat Sasszemkezelés után!

Hogyan történik a Sasszemkezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá. Az OPTIK-MED Sasszemklinika repülőpontos lézerét ugyanaz a szoftver vezérli, mint a haditechnikából jól ismert cirkálórakétákat, így a szem akaratlan elmozdulásait teljes mértékben képes követni. A fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehet, és másnap akár dolgozhat is.     

Mennyi időre esik ki a munkából?

A Femto kezelés után 1 nap, a PRK kezelés után 1 hét pihenést követően általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a beavatkozás csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

Mit jelent az Optik-Med Sasszemklinika orvosi garanciája?

17 év, és több mint 70 000 lézerkezelés tapasztalata alapján nagy biztonsággal előre meghatározható a kezelés várható eredménye. A lézerkezelés előtt ezt írásban is megkapja a páciens. Ha az elért eredmény akár csak fél dioptriával is elmarad a vállalt értéktől, a kezelést ingyen megismétli az Optik-Med Sasszemklinika az optimális eredmény elérése érdekében.     

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?


Mennyibe kerül a Sasszemkezelés?

Azok a pácienseink, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse-költségeiknek, nem tartják drágának a Sasszemkezelést, mivel a kezelés díja rendszerint 4-5 éven belül megtérül, és nem kell többé fizetni a szemüvegért, kontaktlencséért.
Az egylézeres PRK kezelés ára 139 000 Ft/szem. Részletfizetéssel 13 x 13 000 Ft/hó szemenként. A kétlézeres FEMTO kezelés ára 245 000 Ft/szem. Szintén részletfizetéssel is kérhető.

Ők is Sasszeműek

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?

Legyen Ön is Sasszemű!

OPTIK-MED Sasszemklinika

Magyarország Legnagyobb Lézerklinikája

1032 Budapest, Bécsi út 183.

Telefon: 06 1 / 2 505 505

E-mail: info@sasszemklinika.hu

Web: www.sasszemklinika.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X