Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 trükk, amivel hatékonyabbá teheted az arckrémedet! (x)

4 trükk, amivel hatékonyabbá teheted az arckrémedet! (x)

0

Írta:

Számít, hogy az elérhető legjobb csodaszereket vetjük be az öregedés elleni küzdelemben, de az nem el&

Számít, hogy az elérhető legjobb csodaszereket vetjük be az öregedés elleni küzdelemben, de az nem elég, ha csak sebtében az arcunkra kenjük ezeket, majd elvárjuk a tökéletes végeredményt.

Bőrünk állapotát több tényező is befolyásolhatja, amiket nem árt, ha ismerünk a hosszú távú siker érdekében.

Éppen ezért bemutatjuk azt a négy trükköt, amit betartva hatékonyabbá teheted az arckrémedet!

nagy.jpg ()

Természetes szépészeti beavatkozások

Érdemes utánajárni a különböző természetes szépészeti beavatkozásoknak, hiszen vannak olyan módszerek, amelyeknél nem kell félnünk a mesterséges hatásoktól.

Számtalan olyan esztétikai bőrgyógyászati beavatkozás van, amit bátran kipróbálhatunk, és ami szebbé, fiatalosabbá varázsolja bőrünket.

Ide sorolhatjuk a polarizált fényt használó terápiát is, ami ráadásul nemcsak az esztétikai megújulásban, hanem az egészségmegőrzésben és a rekreációban is segíthet.

Kozmetikai szempontból a polarizált fény egyik legnagyobb előnye épp az, hogy a pórusok megnyitása miatt sokkal hatékonyabb és eredményesebb lehet a felszívódás. A polarizált fény jótékony asszisztenciát nyújt a különböző krémek, szérumok és pakolások hatóanyagainak, így könnyebben elérhető vele a várt eredmény.

Legyen szó ránctalanításról, hidratálásról, regenerálódásról vagy feszítésről, a fényterápia páratlan módon serkenti felszívódást, vagyis vele is hatékonyabb lehet az arckrémed!

Bővebben a polarizált fény jótékony hatásairól itt olvashatsz: http://www.polarisol.com/kozmetologia

Az odafigyelés és a megelőzés

Bármilyen furcsa, alapvető lépés a megfelelő hozzáállás. Bőrünk fiatalságát és szépségét ugyanis nemcsak a reklámokban látott kencékkel, hanem egy kis odafigyeléssel is megőrizhetjük.

Nem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan dolgok, amikkel csak gyorsítjuk az öregedést (így például a stressz, a dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás semmiképp sem használ), miközben bőrünk állapotát befolyásolni tudjuk a megfelelő folyadékbevitellel.

A tisztítás és a radírozás

Tartsuk be ezt az egyszerű szabályt: arcunkat minden reggel és este alaposan tisztítsuk meg! Lefekvés előtt meg kell szabadulnunk a sminktől és a szennyeződésektől, majd jöhet az arctisztító krém. Az elkenést segítő gyengéd masszírozás még jól is esik.

Hetente egyszer vagy kétszer érdemes bőrradírt is használnunk, hiszen azzal eltávolíthatjuk bőrünk felszínéről az elhalt sejteket.

A hidratálás

A hidratálókrém használata a lefekvés előtti bőrápolás utolsó lépése. A kellemes masszírozással bevitt hidratáló segít puhává és bársonyossá tenni bőrünket, sőt, még vitaminokkal is elláthatja azt.

Hidratálókrémet ráadásul ma már nemcsak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel használnak.

A bőrápolás legyen a napi rutin része, és szánjunk elég időt rá. Mert az első kisiklást követi a második, és a végén azt vesszük észre, hogy nem törődünk a bőrünkkel annyit, mint kellene. Annak pedig rossz vége lehet. Egy kis odafigyeléssel azonban könnyebben megőrizhetjük bőrünk egészségét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X