Főoldal > EGÉSZSÉG > Mixeld a hagymát mézzel az egészségedért!

Mixeld a hagymát mézzel az egészségedért!

betegségegészséggyógyuláshagymahagymaléimmunrendszermez
0

Írta:

A hagyma az egyik legrégebben ismert zöldség a földön. A világ összes konyhájában használják. Megtalálható frissen, por formában, fagyasztott állapotban vagy konzervként is.

A hagyma nagyon egészséges, számos értékes tápanyagot tartalmaz, sok betegség ellen orvosság lehet. A hagymában sok a szénhidrát, a növényi fehérje, és kis mennyiségben zsírt tartalmaz. De a hagymaevés mégis az ásványianyag- és vitamintartalma miatt a leghasznosabb. Tartalmaz káliumot, ként, B1-, B2-, C-,  K- és P-vitamint, valamint béta-karotint. A hagyma úgy működik a szervezetben, akár az inzulin. Ezt az egészséges élelmiszert körülbelül mindenhez lehet használni. Fogyasztható frissen, salátában, fűszerként, de van egy másik érdekes változata is.

hagymale2.jpg ()

Ha szeretnél egészséges “folyékony hagymát” készíteni, akkor ezekre a hozzávalókra lesz szükséged:
–    100 gramm hagymalé
–    100 gramm méz
Az elkészítés módja:
Végy egy nagyobb hagymát, vágd ketté, facsard ki a levét! Keverd össze a hagyma levét mézzel, és máris kész a “folyékony hagyma”.

Étkezés előtt fél órával fogyaszd a keveréket, napi háromszor. Ez a szer tökéletesen tisztítja az ereket, és javítja a memóriát és az agyi funkciókat.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X