Főoldal > EGÉSZSÉG > Újra szingli a „millió dolláros bébi”

Újra szingli a „millió dolláros bébi”

boldogságeljegyzésHilary Swankszakításszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Hilary Swank és vőlegénye ezért szakíthattak három hónapnyi jegyesség után.

Sokan megörültünk, amikor Hilary Swanket egy évnyi lángoló szerelem után márciusban eljegyezte a profi teniszező Ruben Torres, hiszen úgy gondolhattuk, a színésznő végre réve ért, és sosem volt még olyan boldog, mint most. Nos, alighanem tévedtünk, ugyanis az eljegyzést máris lefújták, és a People magazin úgy értesült, hogy a pár szakított is.

A teniszrajongó Hilary a French Openen már jegygyűrűje nélkül mosolygott a közönség soraiban, de az eljegyzéséről szóló hírt és fotót mind Instagramról, mind a Twitterről törölte, megerősítve ezzel is, hogy eljegyzésének és kapcsolatának vége.

Egyesek szerint talán az játszhatott ebben szerepet, hogy Hilary nem tudott, vagy nem is akart annyi időt vőlegényével tölteni, mint a teniszező szerette volna – annál is inkább, mert jelenleg édesapját ápolja, aki tüdő-transzplantáción esett át. A 41 éves színésznőnek mindene a család, és fontosnak tartja, hogy mindig mindenben szerettei mellett álljon – korábban azt nyilatkozta, hogy most szerepajánlatokat is visszamond azért, hogy apja mellett lehessen.

Hilary sokat tesz az egészségéért, többek közt edzéssel és megfelelő táplálkozással is egészségi állapota megőrzésén dolgozik. Sokáig vegetáriánus volt, mert annyira szereti az állatokat, hogy 18 éven keresztül egy falat húst sem evett. Ezen csak azért változtatott, mert túlságosan vékony lett, és nem érezte magát elég erősnek sem. Így mára beiktatta a húsféléket is az étrendjébe, igaz, nem egy interjúban panaszkodott amiatt, hogy lelkiismeret-furdalása van a dolog miatt.

A kiegyensúlyozott étrend részének tekinti azt is, hogy mindig elég vitamint vigyen be a szervezetébe: nemcsak szedi ezeket a kiegészítőket, hanem rendszeresen kap vitamin-injekciókat is. „Elmentem egy vérvizsgálatra, ahol kiderült, milyen vitaminokra van leginkább szükségem” – indokolta döntését a sztár.

Hilary életében a rendszeres mozgás is fontos szerepet tölt be, ahogyan ő fogalmazott egy interjú során: „az edzés olyan számomra, mint a levegő, az étel és az ital, vagyis a sport tényleg nélkülözhetetlen az élethez”.

A színésznő korábban többféle sportot is kipróbált: 3 éves korában kezdett úszni, majd kosárlabdázott. De szeret túrázni, és élvezi a Krav Maga órákat is, ami tulajdonképpen egy Izraelben kifejlesztett önvédelmi technika.

Hilary saját bevallása szerint is nagyon szeret a szabadban mozogni: ha egy kis szabadideje van, úszni vagy biciklizni megy. Ezek mellett a futással is megbarátkozott, pedig korábban nem ez volt a kedvenc mozgásformája.

A Core Fusion névre keresztelt speciális edzésmód is segít neki vékony, de izmos alakja megőrzésében, ami a jóga, a Pilates és kardio-gyakorlatok keveréke. Hilary fontosnak tartja azt is, hogy soha ne érezze kényszernek a mozgást: akkor sportol, amikor jól esik a testének, a hét legalább öt napján azonban általában szerepel sportolás a napirendjében.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X