Főoldal > AKTUÁLIS > 40 évesen is kockás hasú bombázó a Millió dolláros bébi

40 évesen is kockás hasú bombázó a Millió dolláros bébi

diétaedzésfitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

 Ha te is hallottad már azt a mondást, mely szerint a 40 az új 30, akkor ez biztosan eszedbe jut, ha Hilary Swank nemr&

 
Ha te is hallottad már azt a mondást, mely szerint a 40 az új 30, akkor ez biztosan eszedbe jut, ha Hilary Swank nemrég készült fotóira pillantasz. A Millió dolláros bébi című film sztárja ugyanis 40 évesen, bikiniben is úgy néz ki, hogy azt jóval fiatalabb kolléganői közül is sokan megirigyelhetik.
 
A színésznőt a közelmúltban fotózták le, amikor Malibu partjainál élvezte az október végi napsütést barátjával, Laurent Fleury-vel, és a férfi előző kapcsolatából született két gyerekével. A híresség láthatóan nemcsak azt élvezte, hogy együtt lehet szerelmével, és a srácokkal, hanem azt is, hogy a parton ő volt a legcsinosabb fekete-fehér pöttyös bikinijében, csinos kalapjában és narancsszínű farmersortjában.
 
hilaryswank2.jpg ()A kétszeres Oscar-díjas színésznő büszke is lehet magára, ugyanis sokan tudják róla, hogy alakjáért meg is dolgozik. Sokáig vegetáriánus volt, mert annyira szereti az állatokat, hogy 18 éven keresztül egy falat húst sem evett. Ezen csak azért változtatott, mert túlságosan vékony lett, és nem érezte magát elég erősnek sem. Így mára beiktatta a húsféléket is az étrendjébe, igaz, nem egy interjúban panaszkodott amiatt, hogy lelkiismeret-furdalása van a dolog miatt.
 
A híresség a kiegyensúlyozott étrend részének tekinti azt is, hogy mindig elég vitamint vigyen be a szervezetébe: nemcsak szedi ezeket a kiegészítőket, hanem rendszeresen kap vitamin-injekciókat is. „Elmentem egy vérvizsgálatra, ahol kiderült, milyen vitaminokra van leginkább szükségem” – indokolta döntését a sztár.
 
Hilary életében a rendszeres mozgás is fontos szerepet tölt be, ahogyan ő fogalmazott egy interjú során: „az edzés olyan számomra, mint a levegő, az étel és az ital, vagyis a sport tényleg nélkülözhetetlen az élethez”.
 
hilaryswank3.jpg ()A színésznő korábban többféle sportot is kipróbált: 3 éves korában kezdett úszni, majd kosárlabdázott. De szeret túrázni, és élvezi a Krav Maga órákat is, ami tulajdonképpen egy Izraelben kifejlesztett önvédelmi technika.
 
Hilary saját bevallása szerint is nagyon szeret a szabadban mozogni: ha egy kis szabadideje van, úszni vagy biciklizni megy. Ezek mellett a futással is megbarátkozott, pedig korábban nem ez volt a kedvenc mozgásformája. 
 
A Core Fusion névre keresztelt speciális edzésmód is segít neki vékony, de izmos alakja megőrzésében, ami a jóga, a Pilates és kardio-gyakorlatok keveréke. Hilary fontosnak tartja azt is, hogy soha ne érezze kényszernek a mozgást: akkor sportol, amikor jól esik a testének, a hét legalább öt napján azonban általában szerepel sportolás a napirendjében.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X