Főoldal > wellness > Neked melyik a kedvenced? (X)

Neked melyik a kedvenced? (X)

Activia
0 0

Írta:

Az Activia márka több mint 30 éve érhető el a világ különböző pontjain. A márkacsaládhoz tartozó termékeket 1985 óta folyamatosan kutatják és fejlesztik a Danone Kutatóközpont tudósai Franciaországban. Az Activiában a hagyományos tejsavbaktériumok mellett egy egyedi, csak a Danone által használható bifidobaktérium, a Bifidus ActiRegularis is megtalálható.

Az Activia márka több mint 30 éve érhető el a világ különböző pontjain. A márkacsaládhoz tartozó termékeket 1985 óta folyamatosan kutatják és fejlesztik a Danone Kutatóközpont tudósai Franciaországban. Az Activiában a hagyományos tejsavbaktériumok mellett egy  egyedi, csak a Danone által használható bifidobaktérium, a Bifidus ActiRegularis is megtalálható.

Egy pohár 125 g-os Activia a hagyományos joghurtkultúrák mellett 4 milliárd Bifidus ActiRegularis baktériumot is tartalmaz és kalciumot. A Bifidus ActiRegularis jól szaporodik a tejben, majd a kész joghurtban hosszú ideig életben marad, a kalcium pedig hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. Köztudott, hogy a kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, de emellett számos jótékony hatással bír: szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában, részt vesz a normál ingerületátvitelben, hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál véralvadási folyamatokban.

Az Activia a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és az egészséges életmód részeként fogyasztandó.

Világszerte öt kontinens, mintegy 70 országában több mint 1000 féle Activia terméket lehet megvásárolni. Minden nemzetnek megvan a maga kedvenc Activiája, a hazai boltok polcain a natúr krémes és pille joghurtok mellett megtalálhatóak a gyümölcsös és gabonás termékek, az Activia Reggelik, valamint az Activia joghurtitalok is. Neked melyik a kedvenced?

Olvass tovább


További cikkeink a témában

betegségegészség

6 gyors konyhai trükk fájdalom ellen

Írta: and
22 órája 0 0

Ha fáj a fejed, ég a gyomrod, valószínűleg egyből a gyógyszeres dobozért nyúlsz. Pedig sokkal jobban tennéd, ha a konyha felé vennéd az irányt, és (először) valamilyen természetes gyógymóddal próbálkoznál. Még ha furcsán is hangzik, de igaz: ugyanaz a növény, amit megeszünk, ami finom, számos egészségügyi kezelés esetén hasznos lehet.