Főoldal > EGÉSZSÉG > Legyen ez az élmények nyara!

Legyen ez az élmények nyara!

családcsaládi nyaralásfeltöltődésnyárnyaralásspiritSpirit Hotelwellness
0

Írta:

Mi másra való a nyár, mint a közös élményekre, arra, hogy végre kihasználjuk a családdal az együtt töltött időt? Nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy egész nyáron a vízparton lógassák a lábukat, illetve hónapokat sem tud mindenki feltöltődésre szánni.

De nem is ez a lényeg, hiszen akár egy hét vagy néhány nap alatt is minőségi változást érhetünk el hangulatunkat, energiaszintünket tekintve – csak jól kell szervezni, és jól kell helyszínt választani.

Ha szülő vagy, akkor talán számodra is hetek óta téma otthon, hogyan használhatnátok ki minél jobban a nyarat. Sokan ilyenkor vesszük ki a szabadságunk jó részét, hogy bölcsis, óvodás vagy kisiskolás gyerkőcünket minél több élménydús programra magunkkal vihessük – amelyekről aztán szeptemberben mesélhetnek barátaiknak, óvónénijüknek, tanítónénijüknek.

Vannak, akik két hétre lelépnek egy tengerparti hotelbe, mások szabadság vagy idő hiányában inkább táborokba íratják be a kicsiket, megint mások itthon szánnak időt új falvak, városok és új szálláshelyek felfedezésére, a kikapcsolódás és az élményszerzés jegyében. Te melyik típusba tartozol?

Ha szeretsz itthon utazgatni, és nyáron szeretnél szuper körülmények közt minőségi időt együtt tölteni a családoddal, akkor csak ajánlani tudjuk egyik kedvenc kisvárosunkat, Sárvárt, illetve a Spirit Hotelt, ahol ezen a nyáron a család minden tagja számára izgalmas programokkal készülnek. Itt aztán mindannyian kimaxolhatjátok a vakációt!

Közelebb kerülhet egymáshoz a család

A Spirit Hotelről talán már tudod, hogy a felnőtteket fantasztikus kezelésekkel és minden igényt kielégítő luxussal várják, de nyáron a gyerekekre is gondolnak: ők is szuper kezeléseken és programokon vehetnek részt itt. A szakértők segítségével összeállított KIDS’ SPA programok célja, hogy a fiatalabbakat bevezessék a wellness világába, és nagy hangsúlyt helyeznek az egészségre is.

Vannak anya-lánya, apa-fia programjaik is, amelyek segítenek közelebb hozni egymáshoz a családtagokat, így olyan közös élményekben lehet részetek együtt, amelyek a rohanó hétköznapokból kimaradtak. Izgalmas például az anya-lánya kozmetika, amelynek során ásványpótló pakolást kapsz, a lányod pedig mi mást – csokoládépakolást.

Ha egy kis energiabombával érkeznétek, akkor a Dzsungel könyve akadálypálya verseny, az Atlantisz kincse vízitorna, a szerintünk imádnivaló névvel büszkélkedő TörPilates, vagy az apa-fia bowling csata és tenisz parti lehet az ő terepe. De ha az a cél, hogy picit lenyugodjanak a gyerekek, akkor a Varázspor relaxáció, illetve az Aladdin varázsszőnyegén zajló jóga válhat be inkább.

A szállodáról

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008-as megnyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis” fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel kétféle gyógyvízzel rendelkezik: az 1 kilométeres mélységből feltörő, 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíznek”, valamint a még mélyebbről nyert, sós gyógyvíznek egyaránt különleges és világszínvonalú a jótékony hatása. A Spirit Hotel a Healing Hotels of the World tagja, 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat is. A hotelt 2015-ben a Gault & Millau Kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta. A Spirit Hotel 2018-ban elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díjat, mellyel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.

Tudtad? A szálloda 2019 májusában elnyerte az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) leginnovatívabb spa hotelnek járó díját. A szakmai zsűrit a hotel szűretlen gyógyvize, orvosainak száma és képzettsége, valamint az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram is lenyűgözte.

További információk:

www.spirithotel.hu | www.facebook.com/spirithotel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X