Szeretnél olyan süteményt készíteni karácsonyra, ami nem csak finom, hanem a fogyásban és az izomépítésben is segít?
Próbáld ki a mézeskalácsos vagy almás-fahéjas proteinkekszet, és kápráztasd el az egész családot ezzel a büntetlenül fogyasztható, cukor-, glutén- és laktózmentes finomsággal!
Hozzávalók:
- 300 g gluténmentes lisztkeverék
- 150 g Biotech Iso Whey Zero fehérjeport mézeskalács vagy fahéjas alma ízben
- 90 ml laktózmentes tejszín
- 25 g porrá őrölt édesítőszer (eritrit, nyírfacukor, sztívia)
- 1 csipet só
- 1 teáskanál sütőpor
- 250 g laktózmentes vaj
- 2 tojássárgája
A hozzávalókat dolgozd össze, nyújtsd ki, majd szaggass belőlük kekszeket!
Forrás: BioTechUSA