Főoldal > AKTUÁLIS > 12 kilótól szabadult meg a musicalsztár, Feke Pál

12 kilótól szabadult meg a musicalsztár, Feke Pál

étrendjojó-effektusmozgássúlyingadozás
0

Írta: and

Feke Pál számára nem ismeretlen a jojó-effektus, hiszen az elmúlt néhány évben sokat ingadozott a súlya. „Folyamatosan küzdök a kilókkal: lefogyok, visszaszedem, megint leadok pár kilót, az megint visszajön” – mondta Pali a Wellness Cafe-nak. Majd hozzátette, hogy a megoldást az életmódváltásban látja: a táplálkozás egészségesebbé tételében és a rendszeres mozgásban. Korábban próbálkozott fogyókúrákkal és […]

Feke Pál számára nem ismeretlen a jojó-effektus, hiszen az elmúlt néhány évben sokat ingadozott a súlya. „Folyamatosan küzdök a kilókkal: lefogyok, visszaszedem, megint leadok pár kilót, az megint visszajön” – mondta Pali a Wellness Cafe-nak. Majd hozzátette, hogy a megoldást az életmódváltásban látja: a táplálkozás egészségesebbé tételében és a rendszeres mozgásban.

Korábban próbálkozott fogyókúrákkal és gyorsdiétákkal is, de ezekben már nem hisz. Az a tapasztalata, hogy semmit nem szabad megvonni a szervezetünktől, mert a koplalással és a fogyókúrákkal leadott kilók kamatostól rakódnak vissza ránk. Sokkal inkább hisz az odafigyelésben és az egészségesebb ételek fogyasztásában.
 
„A Jézus Krisztus Szupersztár előtt 12 kilót adtam le. Nagyon figyeltem arra, hogy mit eszem és mikor. Edzőterembe és más sportokra a próbafolyamat miatt nem volt időm, de talán egy kis izgalom is közrejátszott a fogyásban” – mesélte a Wellness Cafe-nak.

fekepal2.jpg ()Pali az elmúlt hónapokban egészséges étrendet állított össze magának, amiben egy dietetikus segítette. „A mai világban, amikor annyi méreganyag jut be a szervezetünkbe, szerintem fontos az egészséges táplálkozás” – hangsúlyozta. Majd hozzátette: nagyon szeret enni, így új étrendje sem működne, ha éheznie kellene, vagy csupán zöldségeken és gyümölcsökön élhetne. „Eszem persze ezekből is, de emellett a húsokat és a szénhidrátokat is beépítettük a diétámba. Minden nap házhoz szállítják nekem az ételt, így könnyebb betartani. Ugyanis csak ezeket eszem, nem vásárolok nassolnivalót” – mondta.

Pali nem tudja előre, hogy melyik napon mi lesz az ebéd, illetve a vacsora. „Csak az biztos, hogy reggelire mindig gyümölcsöt eszem, tízóraira csak valami könnyűt, majd délben kezdek rendesen enni: az ebéd a legkiadósabb étkezésem” – árulta el.

Ami az ásványvízfogyasztást illeti, Pali igyekszik minden nap legalább három liter ásványvizet meginni. Emellett nagyon szereti a finom borokat, és a kávézás élvezetéről sem mond le.

Emellett a mozgásra is odafigyel: hetente kétszer teniszezik, és szenvedélye a golf. „Ez elsőre nem tűnik izzasztó sportnak, de körülbelül nyolc kilométert le kell gyalogolni, amiben rendesen elfárad az ember” – árulta el Pali a Wellness Cafe-nak. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X