Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű és csinos: így őrzi vonalait a babaarcú Mandy Moore!

Gyönyörű és csinos: így őrzi vonalait a babaarcú Mandy Moore!

diétaedzésmódétkezésmozgás
0

Írta: and

A bájos Mandy Moore-nak eszébe sem jut, hogy jól hangzó villámdiétákkal vagy koplalással sanyargassa magát: a 26 éves színésznő ehelyett az 5 faktoros diétára és az ehhez tartozó edzésmódszerre esküszik. Mandy számára nagyon fontos, hogy a diéta értelmében ne kelljen éheznie: a napi ötszöri étkezés során hozzájut a legfontosabb tápanyagokhoz, mint például a fehérjékhez, rostokhoz […]

A bájos Mandy Moore-nak eszébe sem jut, hogy jól hangzó villámdiétákkal vagy koplalással sanyargassa magát: a 26 éves színésznő ehelyett az 5 faktoros diétára és az ehhez tartozó edzésmódszerre esküszik.

profimedia-0087685306.jpg ()Mandy számára nagyon fontos, hogy a diéta értelmében ne kelljen éheznie: a napi ötszöri étkezés során hozzájut a legfontosabb tápanyagokhoz, mint például a fehérjékhez, rostokhoz és ballasztanyagokhoz. Emellett sok vizet fogyaszt, valamint kevéske szénhidrát és zsír is kerül a tányérjára.

Az American Dreamz és a Férjhez mész, mert azt mondtam című filmek sztárja nagyon szereti például a vega sushit, de nem tudja megtagadni magától kedvenc csemegéit, a sültkrumplit, a csokis kekszet és a mogyoróvajat sem.

Mandy az évek során megtanulta, hogy a diéta sikere nem az ételekről való lemondásban, hanem a mértéktartásban rejlik. „Szerencsére nem érzek késztetést arra, hogy beleférjek a legkisebb méretű ruhákba” – mondta. Majd hozzátette: elfogadja a testét olyannak, amilyen, és pontosan tudja, hogy alakja nem lehet nádszálvékony.

A színésznő összességében véve elégedett a testével, csak egyetlen pontjával nincs kibékülve. „A csípőmmel még mindig nem sikerült teljesen megbarátkoznom. Nem vagyok már cérnavékony, elmúltam 14” – mondta egy interjúban.

Mandy a diétához tartozó mozgásprogram keretében a hét öt napján legalább 25 perces edzéssel tarja fitten magát, mely kardio- és erősítő gyakorlatokból áll. Mandy 5 perc kardio-bemelegítéssel kezd, ami lehet például futás, majd 5 percen keresztül erősíti a felsőtestét, és ugyanennyi ideig az alsótestét. Ezután a has- és hátizom-erősítés következik, majd ismét 5 perc kardióval zárja az edzést.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X