Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait a magyar világsztár, Marozsán Erika!

Így őrzi vonalait a magyar világsztár, Marozsán Erika!

diétaétkezésmozgásszépségtippszínésznő
0

Írta: and

Marozsán Erika nemcsak színésznőként érte el, hogy felfigyeljenek rá – neve amerikai és német filmes körökben sem cseng ismeretlenül –, hanem nőként is: amikor a Cabaret próbája után megjelenik a Centrál Színház nézőterén összegyűlt újságírók előtt, minden szem azonnal kecses alkatára szegeződik.  Ha a róla készült fotókat látva te is azt gondolod, hogy Erikának könnyű […]

Marozsán Erika nemcsak színésznőként érte el, hogy felfigyeljenek rá – neve amerikai és német filmes körökben sem cseng ismeretlenül –, hanem nőként is: amikor a Cabaret próbája után megjelenik a Centrál Színház nézőterén összegyűlt újságírók előtt, minden szem azonnal kecses alkatára szegeződik. 

Ha a róla készült fotókat látva te is azt gondolod, hogy Erikának könnyű dolga van, mert szerencsés géneket örökölt, így nincs szüksége diétára, tévedsz: a színésznő ugyanis a Wellness Cafe-nak elárulta, hogy néha bizony ő is megküzd a pluszkilókkal.

„Ha le kell adnom néhány kilót, akkor arra figyelek, hogy délig csak gyümölcsöt és folyadékot fogyasszak, este 6 után pedig már nem eszem semmit. Ez persze egy nehezebb próbaszakasznál nem a legszerencsésebb megoldás, mert olyankor a testnek nagy szüksége van az energiára” – mondta Erika.

A színésznő igyekszik odafigyelni a rendszeres étkezésre, ám ezt szerinte egy próbaidőszak alatt szinte lehetetlen betartani. „A próbák általában délután kettőig tartanak, ezután gyorsan bekapok valamit, mondjuk egy salátát, és már rohanok is tovább. Délután, illetve este pedig ismét próba” – magyarázta.

marozsancikkozi.jpg ()Erika imádja a kávét, különösen a jó kávét. „Ezt az egész világon sajnos csak kevés helyen kaphatja meg az ember, de azért mindenhol meg lehet találni a legjobb kávézókat. Egyébként számomra a kávézás élvezete a fontos, nem a mennyiség, mert napi egy kávén túl már hiperaktivitás lép fel nálam” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy a teát is nagyon szereti, abból rengeteget fogyaszt – főleg most, télen, a Cabaret próbaidőszakában: „a többiekkel reggeltől estig teázunk, ez hozzátartozik a mindennapokhoz” – mesélte.

Marozsán Erika gyermekként a Balettintézet diákja volt, tehát már nagyon fiatalon lételemévé vált a tánc, illetve a mozgás. „A testem valószínűleg már gyermekkoromban hozzászokott a fizikai igénybevételhez, és máig igényli a sportot” – mondta az Egy nap története című filmért 2000-ben Oscar-díjra jelölt színésznő.

Manapság, ha a Cabaret előadások táncjelenetei, és kétéves gyermeke mellett marad ideje és energiája, leginkább jógázni, úszni és futni szeret. „Sokkal jobban érzem magam azokon a napokon, amikor be tudom iktatni az életembe a mozgást” – árulta el.

Erika szépségtippje: nagyon ügyelek arra, hogy minden nap bőségesen fogyasszak szénsavmentes ásványvizet. Emellett a külső hidratálást is fontosnak tartom. Úgy vélem, nem feltétlenül a drága krémeket kell keresni, de azt tanácsolnám, hogy te is találd meg azt, ami jót tesz a bőrödnek. Erről az ápolásról és kényeztetésről ne mondj le!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X