Főoldal > AKTUÁLIS > Pilates-szel marad formában Jodie Foster!

Pilates-szel marad formában Jodie Foster!

bioegészségétrendpilatessport
0

Írta: and

Első pillantásra hány évesnek tippelnéd Jodie Fostert? Valószínű, hogy sokkal kevesebbnek, mint amennyi valójában, a színésznő ugyanis már nemcsak hogy túl van a negyedik ikszen, hanem jövőre az ötödikhez érkezik. A Taxisofőr, A bárányok hallgatnak, a Pánikszoba és a Hosszú jegyesség című filmek sztárja nagyon figyel a testére: semmit sem von meg magától, amit megkíván, […]

Első pillantásra hány évesnek tippelnéd Jodie Fostert? Valószínű, hogy sokkal kevesebbnek, mint amennyi valójában, a színésznő ugyanis már nemcsak hogy túl van a negyedik ikszen, hanem jövőre az ötödikhez érkezik.

A Taxisofőr, A bárányok hallgatnak, a profimedia-0082312483.jpg ()Pánikszoba és a Hosszú jegyesség című filmek sztárja nagyon figyel a testére: semmit sem von meg magától, amit megkíván, de ügyel a mennyiségekre, és az asztalára kerülő ételek minőségére: a 48 éves színésznő leginkább bio hozzávalókból készülő fogásokat fogyaszt.   

Jodie akkor kötelezte el magát a sport és az egészséges táplálkozás mellett, amikor befejezte az egyetemet. Nem volt állása, szabadideje viszont annál több, amit eleinte evéssel, alvással és olvasással töltött. Így nem is csoda, ha felszedett pár kilót.

„Végül egy napon azt mondtam magamnak: ez nagy butaság. Ha nincs állásom, majd a testemhez viszonyulok úgy, mintha az lenne a hivatásom. Ezután a napjaimat az edzőteremben töltöttem: karate, aerobic és jógaórákra jártam, súlyt emeltem. Ekkoriban szoktam rá a bioélelmiszerekre is” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Jodie a fent említett sportokon kívül többféle mozgásformát kipróbált, például a spinninget és a kick-bokszot, de leginkább a pilates nyerte el a tetszését: nem telik el úgy nap, hogy ne végezné lelkesen a gyakorlatokat, melyeket futással egészít ki.

„Ez egy nagyon meditatív edzésmód” – mondta a színésznő korábban a pilatesről. Majd hozzátette, hogy bár rendkívül fegyelmezett nő, ez a mozgásforma mégis egyfajta elcsendesülést, lazítást biztosít számára.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X