Főoldal > AKTUÁLIS > 10 kiló mínusz: így tartja a súlyát a Megasztár 5 döntőse, Kökény Attila!

10 kiló mínusz: így tartja a súlyát a Megasztár 5 döntőse, Kökény Attila!

életmódétkezésfogyókúramozgássúlytartás
0

Írta: and

A pluszkilók leadása még korántsem jelent teljes sikert, hiszen a fogyásnál sokszor jóval nehezebb a leadott kilókat távol tartani. Ezt tudja a Megasztár 5 második helyezettje, Kökény Attila is, aki most életmódváltással próbálja megtartani a verseny alatt elért súlyát. „A Megasztár alatt tíz kilót adtam le. Nem fogyókúrázom, hanem minden nap ötször eszem, körülbelül háromóránként, […]

A pluszkilók leadása még korántsem jelent teljes sikert, hiszen a fogyásnál sokszor jóval nehezebb a leadott kilókat távol tartani. Ezt tudja a Megasztár 5 második helyezettje, Kökény Attila is, aki most életmódváltással próbálja megtartani a verseny alatt elért súlyát.

„A Megasztár alatt tíz kilót adtam le. Nem fogyókúrázom, hanem minden nap ötször eszem, körülbelül háromóránként, és mindig kis adagokat. Főleg halat, zöldségeket és különböző salátákat fogyasztok” – válaszolta a Wellness Cafe kérdésére az énekes.

Majd azt is kifejtette, hogy a műsor alatt kokenyattila.jpg ()nem tudatos diétával fogyott. „Figyeltem magamra, de idő sem volt arra, hogy az ember kényelmesen elhelyezkedve teleegye magát. Emellett szerintem a kevés alvás és a stressz is sokban hozzájárult ahhoz, hogy vesztettem a súlyomból. De ha már így történt, nem szeretném visszaszedni” – mosolygott Attila.

Az énekesnek elmondása szerint most, a műsor után nem az édességek és a sütemények jelentenek kísértést, mert nem édesszájú. Inkább azt nehéz megállnia, hogy ne egyen azokból a kalóriadúsabb ételekből, amiket a felesége a gyerekeiknek és saját magának készít.

„Emellett odafigyelek a rendszeres folyadékpótlásra is, naponta legalább 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet iszom. Nem jár számomra lemondással, hogy a szénsavas helyett ezt válasszam, mert azt nem is szeretem” – árulta el.

A fellépéseken vagy egyéb rendezvényeken a különböző, kalóriadús koktélok sem csábítják. „Nem szeretem, ha többféle ital össze van keverve. Egyébként néha egy-egy pohárka házi pálinkát megiszok, aminek számos jótékony hatása van a szervezetre” – mondta.

Attila a rendszeres mozgásról sem feledkezik meg. „Hetente 2-3 alkalommal eljárok edzeni néhány barátommal, egy-egy órára: elsősorban kardio gyakorlatokat végzek, mint például a futás vagy a biciklizés. Ezt követően könnyű súlyokkal mozgatom át magam, majd bemegyek a szaunába. Ezután úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna” – osztotta meg a Wellness Cafe-val Kökény Attila.

Kökény Attila tippje: „Ha szereted a zöldségleveket, próbáld ki a kedvencemet: 2 deci paradicsomlébe üss bele egy-két tojást, és hajtsd fel egyszerre! Ez nemcsak energiával tölt fel, de a hangszálakra is kiváló.”

Fotó: TV2


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X