Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában magát a Miss World szépe, Azra Akin!

Így tartja formában magát a Miss World szépe, Azra Akin!

étkezésétrendsportszépségtörök
0

Írta: and

A keleti szépségek rendre ott vannak a világ legjelentősebb szépségversenyeinek döntőiben, és közülük jó néhányan a legszebbnek járó koronát is megkapják. Ez történt a török szépséggel, Azra Akinnal is, aki 2002-ben nyerte meg a Miss World szépségversenyt, azt követően pedig modellként és színésznőként is dolgozott. Az egzotikus szépségű Azra szerint csinos alkatát a török étkezési […]

A keleti szépségek rendre ott vannak a világ legjelentősebb szépségversenyeinek döntőiben, és közülük jó néhányan a legszebbnek járó koronát is megkapják. Ez történt a török szépséggel, Azra Akinnal is, aki 2002-ben nyerte meg a Miss World szépségversenyt, azt követően pedig modellként és színésznőként is dolgozott.

Az egzotikus szépségű Azra szerint csinos azracikkozi02.jpg ()alkatát a török étkezési tradícióknak is köszönheti: hazájában számos egészséges étel kerül a családok asztalára. „Sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, halat és kenyeret eszünk. Ez számunkra természetes. Ha így étkezem, feltöltődöm energiával és boldogsággal” – nyilatkozta korábban a modell.

Azra azt is elmondta, hogy a reggelit soha nem hagyná ki: általában tejet, sajtot, joghurtot, gabonaféléket vagy zöldséget és gyümölcsöt eszik, attól függően, hogy épp mit kíván. Vasárnaponként pedig nagy, török reggelivel indítja a napját, ami a fent említettek mellett tojást, húst, teát, gyümölcsleveket és kávét is tartalmaz.

„Számomra nagyon fontos, hogy kiadós reggelivel induljon a napom. Emellett azt is fontosnak tartom, hogy rendszeresen, két-három óránként ehessek” – tette hozzá a 30 esztendős Azra.

Majd arról is beszélt, hogy ebédre és vacsorára általában sovány húst és zöldségeket fogyaszt, de fontosnak tartja a változatosságot. Az egészséges étrend részeként pedig a finomságokról sem mond le: időnként egy-egy szelet pizzával vagy egy kis fagyival kényezteti magát.

Azrához a sport is közel áll, nagyon szeret például úszni és jógázni. Ezen kívül a tánc sem idegen tőle: ő is szerepelt a Szombat esti láz című műsor török verziójában, ahol nemcsak a bemutatott szép és látványos táncokat, hanem a felkészítést is nagyon élvezte.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X