Főoldal > AKTUÁLIS > Két kerékkel a tavaszba – Irány a PORT.hu Bringaexpo 2011!

Két kerékkel a tavaszba – Irány a PORT.hu Bringaexpo 2011!

biciklikerékpárkiállításprogram
0

Írta:

A 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban, rengeteg kiállító vonultatja fel termékeit és izgalmas programokkal várják a biciklik szerelmeseit. A PORT.hu Bringaexpo az Utazás Kiállítás eseménnyel egyidejűleg kerül megrendezésre, a rendezvényeket idén is egy belépőjeggyel lehet látogatni. Tavaly megközelítőleg 15 ezer látogató hódolt a drótszamarak és egyéb kétkerekűek iránti szenvedélyének a PORT.hu Bringaexpo kiállításon. Az idei expo […]

A 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban, rengeteg kiállító vonultatja fel termékeit és izgalmas programokkal várják a biciklik szerelmeseit. A PORT.hu Bringaexpo az Utazás Kiállítás eseménnyel egyidejűleg kerül megrendezésre, a rendezvényeket idén is egy belépőjeggyel lehet látogatni.

Tavaly megközelítőleg 15 ezer látogató hódolt a drótszamarak és egyéb kétkerekűek iránti szenvedélyének a PORT.hu Bringaexpo kiállításon. Az idei expo során is változatos és érdekes programok sorozatát kínálják a szervezők, ezekről részletes felvilágosítást a bringaexpo.eu honlap folyamatosan friss hírekkel szolgál. A könnyebb tájékozódás érdekében a látogatók a belépőjegy mellé megkapják ingyenesen a PORT.hu Bringaexpo különszámot is.

2011-ben összesen 54 cég, több mint 100 márkát állít ki, melyek közül több, Magyarországon teljesen új, az idei évben megjelenő márka is megtalálható lesz a standokon.

A kerékpárral érkezők részére a Vásárközpont 1-es számú bejárata mellett idén is nagyméretű, ingyenes és őrzött kerékpártároló fogadja.

A PORT.hu Bringaexpo idén is négy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig, reggel 10 és este 6 óra között várja látogatókat, a belépőjeggyel pedig a Hungexpon azonos időben zajló Utazás 2011 kiállítás is meglátogatható.
Kedvezményes belépőjegyek elővételben és online már kaphatóak! További információkkal és a programok listájával hamarosan jelentkezünk, illetve megtalálhatóak a www.bringaexpo.eu weboldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X