Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercsinos bombázó: így marad csúcsformában a dögös Dita Von Teese!

Szupercsinos bombázó: így marad csúcsformában a dögös Dita Von Teese!

étkezésétrendmozgásrendszerességsztriptíz
0

Írta: and

Dita Von Teese szuper alakját látva valószínűleg neked is megfordul a fejedben, hogy a gyönyörű sztár biztosan önsanyargatással éri el ezt a káprázatos eredményt: éhezteti magát, vagy az edzőtermek rabja. A 38 éves híresség azonban igyekszik mindenkit megnyugtatni: szó sincs koplalásról vagy túlzásba vitt edzésmániáról. Ehelyett a rendszeres mozgást és a kiegyensúlyozott, egészséges étkezést iktatta […]

Dita Von Teese szuper alakját látva valószínűleg neked is megfordul a fejedben, hogy a gyönyörű sztár biztosan önsanyargatással éri el ezt a káprázatos eredményt: éhezteti magát, vagy az edzőtermek rabja.

A 38 éves híresség azonban igyekszik ditacikkozi.jpg ()mindenkit megnyugtatni: szó sincs koplalásról vagy túlzásba vitt edzésmániáról. Ehelyett a rendszeres mozgást és a kiegyensúlyozott, egészséges étkezést iktatta be az életébe.

Dita egy korábbi interjúban elmondta, hogy a napi 3 főétkezés helyett 6 alkalommal eszik, mindig kis adagokat. A gyönyörű híresség a változatosságra is ügyel, de általában kerül az asztalára hús, halak, tojás, valamint sok friss zöldség és gyümölcs.

A modell, színész- és táncosnő hangsúlyozta: semmi olyasmit nem von meg magától, amit nagyon megkíván – olykor például egy kis csokoládéval vagy egy finom tésztával kényezteti magát. A hamburgert, a pizzát és a kolbászokat viszont a bennük lévő telített zsírsavak miatt lehetőleg kerüli.

A burleszk királynője a lehetséges mozgásformák közül is inkább azokat választja, amikben örömét leli, így elmondása szerint az edzőtermi gyakorlatok helyett inkább egy jó szeretkezéssel vagy sztriptízzel szeret izzadni.  

Dita minden héten négyszer gyakorolja a sztriptízt, alkalmanként 2 órát tölt erotikus tánccal. „Hihetetlenül hajlékonnyá és erőssé teszi az egész testet – mondta a táncosnő a sztriptízről. Majd hozzátette: „ha épp nem érzed magad valami jól a bőrödben, ez a mozgásforma remekül helyettesítheti a pszichológust!”

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X