Főoldal > AKTUÁLIS > Túl vékony? Superman gyönyörű szerelme az egészséges életmódra esküszik!

Túl vékony? Superman gyönyörű szerelme az egészséges életmódra esküszik!

bioélelmiszeregészségfogyókúrakalóriasport
0

Írta: and

Vannak lányok, akik a szerencsés géneknek köszönhetően szinte képtelenek az elhízásra. Ilyen Kate Bosworth is, akiről talán te is többször olvastad már a lapokban, hogy biztosan táplálkozási zavarok miatt ilyen vékony. Ám a színésznő állítja: egészséges, sőt, minden erejével egészsége megtartására törekszik. A Sorsdöntő nyár, a Drogtanya, a Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal! és a […]

Vannak lányok, akik a szerencsés géneknek köszönhetően szinte képtelenek az elhízásra. Ilyen Kate Bosworth is, akiről talán te is többször olvastad már a lapokban, hogy biztosan táplálkozási zavarok miatt ilyen vékony. Ám a színésznő állítja: egészséges, sőt, minden erejével egészsége megtartására törekszik.

A Sorsdöntő nyár, a Drogtanya, a profimedia-0071767316.jpg ()Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal! és a Superman visszatér című filmek 28 éves sztárja évek óta a bioélelmiszerek híve. Emellett odafigyel az elfogyasztott kalóriákra, valamint az étkezések során soha nem pakolja púposra a tányérját. Egy külföldi internetes oldalon azt állítják, a színésznő bármit megeszik, amit megkíván, de a magasabb kalóriatartalmú ételekből csak három falatot engedélyez magának.

Kate egyik barátja viszont arról számolt be korábban, hogy a színésznő korántsem a fogyókúrák megszállottja, egyszerűen csak egészségesen akar élni. Ezt támasztja alá egy másik ismerős nyilatkozata is, aki szerint a sztár rendesen eszik: étrendjében sok protein, zöldség és gyümölcs szerepel.

Mivel alapvetően vékony alkat, a 165 cm magas színésznő nem szentel különösebben időt és energiát az edzésre: általában beéri azzal, hogy megsétáltatja a kutyáját. A Sorsdöntő nyár című moziban játszott szerepe miatt viszont 7 kg izmot kellett magára építenie, amit kitartó, kemény edzéssel ért el.

Kate minden nap 6 órán keresztül sportolt: 4 órányi szörfözés után egy órás súlyemelés következett, amit minden nap egy órányi futás követett a tengerparton, illetve a vízben. Ez utóbbi nemcsak ahhoz járult hozzá, hogy lábai sokkal izmosabbak lettek, hanem az állóképességét is javította.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X