Főoldal > AKTUÁLIS > Turné alatt is topformában: így őrzi vonalait a szexi Zooey Deschanel!

Turné alatt is topformában: így őrzi vonalait a szexi Zooey Deschanel!

étkezésmozgássztárturné
0

Írta: and

Ha egész nap rohansz, vagy a munkádból adódóan sokat utazol, gyakran érezheted úgy, hogy nem tudsz odafigyelni sem az egészséges táplálkozásra, sem a rendszerességre. Zooey Deschanel példájából viszont te is tanulhatsz: a 31 éves színész- énekesnő némi kitartással és önfegyelemmel a turnék alatt is tartja magát az egészséges életmódhoz. „Úgy gondolom, ilyenkor még könnyebb a […]

Ha egész nap rohansz, vagy a munkádból adódóan sokat utazol, gyakran érezheted úgy, hogy nem tudsz odafigyelni sem az egészséges táplálkozásra, sem a rendszerességre. Zooey Deschanel példájából viszont te is tanulhatsz: a 31 éves színész- énekesnő némi kitartással és önfegyelemmel a turnék alatt is tartja magát az egészséges életmódhoz.

„Úgy gondolom, ilyenkor még könnyebb a zooeycikk.jpg ()dolgom, mint amikor otthon vagyok, hiszen a turnék során még fegyelmezettebbnek kell lennem” – árulta el Zooey egy interjúban. Majd így folytatta – „a fellépések előtt nem ehetek sokat, különben végig borzalmasan érezném magam a színpadon”.

Ezen kívül a csinos híresség szinte minden városban betér egy-egy egészséges ételeket árusító üzletbe, hogy biztosan legyen elég zöldség, gyümölcs, sovány hús és mogyoróféle számára a turnébuszon.

Zooey korábban vegetáriánus volt, amit azért kellett feladnia, mert nemcsak a búzafélékre, hanem a szójára is allergiás. „Ezek nélkül nagyon nehezen tudnék elegendő kalóriát fogyasztani” – ismerte el a fent említett interjúban.

A híresség próbál keveset nassolni, de ha éhesnek érzi magát a főétkezések közt, almát vagy egy-egy gluténmentes csokis kekszet majszol el. Zooey szerencsésnek tartja magát, hiszen az édességekért nincs túlságosan odáig. A barátainak ellenben szívesen süt – muffint, tortát vagy akár aprósüteményeket is –, de egy komplett vacsorát is örömmel összedob.

A sztár a mozgásban is nagy örömét leli: szívesen fut, túrázik, kerékpározik, ám ha ezekhez nincs kedve, csak tesz egy sétát. Korábban egy úszócsapat tagja volt, valamint a sztepptáncot is kipróbálta: 6 évig látogatta lelkesen az órákat, és nagyon élvezte.

A mozgás mindig jobb kedvre deríti, emellett elmondása szerint, ahogyan egyre jobban megismeri önmagát, úgy lesz időről időre boldogabb. Ezen kívül a zene is jókedvre hangolja: „ha játszom, mindig nagyon boldognak érzem magam” – mondta Zooey Deschanel.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X