Főoldal > AKTUÁLIS > Ismerd meg Orlando Bloom diéta- és fitnesztitkait!

Ismerd meg Orlando Bloom diéta- és fitnesztitkait!

életmódétrendfitneszmozgásvegetáriánus
0

Írta: and

Orlando Bloom mindig készen áll az új kihívásokra: a sármos színész egymás után írt alá szerződéseket olyan hollywoodi szuperprodukciók főszerepeire, mint például A Gyűrűk ura mozik, A Karib-tenger kalózai filmek, a New York, I Love You, A három testőr vagy A Hobbit, ugyanakkor többek közt a Hugo Boss reklámarca és lelkes környezetvédő. A szakmai sokszínűséghez […]

Orlando Bloom mindig készen áll az új kihívásokra: a sármos színész egymás után írt alá szerződéseket olyan hollywoodi szuperprodukciók főszerepeire, mint például A Gyűrűk ura mozik, A Karib-tenger kalózai filmek, a New York, I Love You, A három testőr vagy A Hobbit, ugyanakkor többek közt a Hugo Boss reklámarca és lelkes környezetvédő.

A szakmai sokszínűséghez a magánéletben egy kis család biztonsága és állandósága társul: Orlando tavaly vette feleségül Miranda Kerr ausztrál modellt, akivel három hónapja született meg kisfiuk, Flynn.

orlandocikk.jpg ()A 34 éves színész kiegyensúlyozottságához valószínűleg az is hozzájárul, hogy évek óta az egészséges életmód lelkes híve, valamint vegetáriánus. A húsok mellett a tejtermékeket is igyekszik mellőzni étrendjéből, emellett pedig arra is ügyel, hogy minden nap öt alkalommal, kis adagokban étkezzen.

A sármos sztár az 5 faktoros diéta edzésprogramját követi, azaz a hét 5 napján 25 percet mozog. Ez kardio-bemelegítésből, az alsó- és felsőtest, majd a has- és hátizmok erősítéséből, zárásként pedig újból kardio-edzésből áll.

Orlando ezt az edzést szívesen egészíti ki jógával és Pilatesszel – ezekért a mozgásformákért évek óta odavan. Emellett persze minden egyes mozira másképp készül fel, de az új gyakorlatokat nem esik nehezére a már bevált edzéstervvel összeegyeztetni.

A Main Street című film forgatása előtt több kardio-gyakorlatot végzett, ami lehet például úszás vagy futás, míg A Gyűrűk urában Legolas szerepére késekkel gyakorolt, megismerkedett az íjászattal, valamint kenuzott és lovagolt.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X