Főoldal > AKTUÁLIS > Veszélyes diétával fogyott le új filmje kedvéért Jennifer Aniston!

Veszélyes diétával fogyott le új filmje kedvéért Jennifer Aniston!

bébiétel-diétaétrendfogyókúramozgás
0

Írta: and

Miután megtudta, hogy egy 23 éves fürdőruhamodellel, Brooklyn Deckerrel forgatja új filmjét a Kellékfeleséget, Jennifer Aniston számára nem volt kérdés, hogy fantasztikus formába kell hoznia magát. Ezért külföldi források szerint elképesztő fogyókúrába, bébiétel-diétába kezdett. A módszert a sztártréner, Tracy Anderson fejlesztette ki, és a lényege annyi, hogy nap közben 14 kis adag bébiételt lehet fogyasztani, […]

Miután megtudta, hogy egy 23 éves fürdőruhamodellel, Brooklyn Deckerrel forgatja új filmjét a Kellékfeleséget, Jennifer Aniston számára nem volt kérdés, hogy fantasztikus formába kell hoznia magát.

Ezért külföldi források szerint elképesztő fogyókúrába, bébiétel-diétába kezdett. A módszert a sztártréner, Tracy Anderson fejlesztette ki, és a lényege annyi, hogy nap közben 14 kis adag bébiételt lehet fogyasztani, vacsorára viszont rendes étel is kerülhet a diétázó tányérjára. Tracy szerint ugyanis a hatékony emésztés egyenlő a fogyással.

jennifercikk.jpg ()Ám ezt a diétát nem neveznénk biztonságosnak, és hosszabb ideig tartó követését sem ajánlanánk. Ugyanis a bébiételek – bár többségében kiváló alapanyagokból készülnek – nem tartalmaznak a felnőtt szervezet számára minden lényeges vitamint és tápanyagot.

Jennifer Aniston egyébként a hírek szerint nem először követte a bébiétel-diétát. Emellett egy másik fogyókúrája is nyilvánosságra került, mely szerint 5 nap alatt 2 kilótól szabadult meg.

A színésznő ennek értelmében reggelire tojásfehérjéből készült omlettet fogyasztott zöldségekkel és feta sajttal, ebédre salátát hallal, például tonhallal, vacsorára pedig csirkét vagy halat zöld salátával.

Ettől a menütől 5 napig nem térhetett el, és a három főétkezés közt nem nassolhatott. Így 1050-1250 kalóriát vitt be a szervezetébe, ami egy külföldi oldal szerint körülbelül a fele a számára ajánlott 2200-as értéknek.

Ezzel szemben a 42 éves sztár egy interjúban azt bizonygatta, hogy mindig eleget eszik, és ha úgy tartja kedve, a bűnös finomságokról sem mond le. Majd hozzátette, számára az edzés lényegesebb, mint a diéta. Jen Mandy Ingber jógalozófia óráinak lelkes látogatója: 6 és fél éve minden héten 6 alkalommal jár az oktató privát óráira, emellett a Pilatest is nagyon szereti.

Jennifer azt is elmondta, hogy a Kellékfeleségre is jógával, Pilatesszel és futással készült fel. „Minden nap futok és edzem. A sport rendkívül fontos számomra” – nyilatkozta a színésznő, aki minden nap 2 órát jógázik, majd 20 percet fut a szabadban, vagy futópadon.

Fotó: Profimedia.hu

Nyerj csodás, kényeztető utazást álmaid világába!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X