Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a vadóc énekesnő!

Így őrzi szuper alakját a vadóc énekesnő!

diétaénekesnőétrendmozgás
0

Írta: and

A sztárok többsége a kiegyensúlyozott, egészséges diéta követője, amibe sokaknál a húsevés is beletartozik. Avril Lavigne viszont vegetáriánus étrenddel őrzi karcsú alakját: hús helyett teljes kiőrlésű gabonaféléket és tofut fogyaszt – a rengeteg friss zöldség és gyümölcs mellett –, és szívesen összedob magának egy-egy vegetáriánus menüt finom zöldséglevessel. A 26 éves világsztárt korábban egy dietetikus […]

A sztárok többsége a kiegyensúlyozott, egészséges diéta követője, amibe sokaknál a húsevés is beletartozik. Avril Lavigne viszont vegetáriánus étrenddel őrzi karcsú alakját: hús helyett teljes kiőrlésű gabonaféléket és tofut fogyaszt – a rengeteg friss zöldség és gyümölcs mellett –, és szívesen összedob magának egy-egy vegetáriánus menüt finom zöldséglevessel.

A 26 éves világsztárt korábban egy dietetikus figyelmeztette arra, hogy alacsony a vércukorszintje, azóta Avril igyekszik odafigyelni arra, hogy ez ne csökkenjen, illetve ne emelkedjen túl gyorsan.

avrilcikk.jpg ()Állítása szerint a hetekig tartó koncertkörutak alkalmával sem szegi meg diétáját, sőt, ilyenkor még jobban figyel magára: „ha turnén vagyok, még jobban odafigyelek arra, mit eszem: telerakok biokajával egy hűtőt, és csak abból eszem” – mondta. 

Saját bevallása szerint néha Los Angelesben sokkal nehezebben dolga van egészséges étrendje betartásával, hiszen gyakran eljár vacsorázni a barátaival, és olyankor semmit sem tagad meg magától. A gyorséttermi kosztot és a pizzát is nagyon szereti, de megtanulta mértékkel fogyasztani, így csak néha „esik bűnbe”.

Egy külföldi lapnak elmondta, hogy képtelen lenne drasztikus fogyókúrákkal sanyargatni a szervezetét, hisz alapvetően nagyon jóban van önmagával: „Elégedett vagyok a külsőmmel, mindig is az voltam. Semmin sem változtatnék. Nagyon örülök annak, amit kaptam” – árulta el.

Ami a mozgást illeti, Avril legszívesebben a szabadban mozog. Nagyon szeret a testvérével görkorcsolyázni, futni és biciklizni, ezen kívül jóga- és spinning órákra jár, szörfözik, valamint a Pilates és boksz keverékéből létrejött piloxingot is kipróbálta. „Imádok edzeni, mert szeretem erősnek és egészségesnek érezni magam” – nyilatkozta a 155 cm magas sztár. 

„Rengeteg energiám van, így helyesen kell táplálkoznom és rengeteg mozgásra van szükségem. De tudjátok, engem nem izgat, mit gondolnak rólam az emberek. Az vagyok, aki vagyok, és aki lenni szeretnék” – jelentette ki a vagány énekesnő.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X