Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi tökéletes vonalait a Golden Globe-díjas színésznő!

Így őrzi tökéletes vonalait a Golden Globe-díjas színésznő!

egészségétkezésmozgásszoptatás
0

Írta: and

Keri Russell neve számodra is ismerős lehet az Eszeveszett küzdelem, az August Rush, az Apátlan anyátlanok vagy a Mission: Impossible III. című mozikból, illetve a Felicity című sorozatból. Ám a 35 éves színésznő nemcsak a munkája miatt figyel a rendszeres mozgásra és a helyes étkezésre. Keri elmondása szerint legalább annyira szeret sportolni, mint enni. És […]

Keri Russell neve számodra is ismerős lehet az Eszeveszett küzdelem, az August Rush, az Apátlan anyátlanok vagy a Mission: Impossible III. című mozikból, illetve a Felicity című sorozatból. Ám a 35 éves színésznő nemcsak a munkája miatt figyel a rendszeres mozgásra és a helyes étkezésre.

kericikk.jpg ()Keri elmondása szerint legalább annyira szeret sportolni, mint enni. És bár ügyel arra, mit és mikor fogyaszt, szigorú diétákra képtelen lenne rászánni magát. „Ezek összezavarják az anyagcserét, nem beszélve arról, hogy egy-egy kemény fogyókúra után sokkal több pluszkiló rakódhat ránk” – mondta.

„Általában gyümölcsökkel kezdem a napot, mert ezek méregtelenítik és felpörgetik a szervezetem. Ebédre és vacsorára pedig alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételeket, valamint sok proteint fogyasztok” – árulta el egy interjúban.

A 163 cm magas színésznőnek 2007 nyarán született meg a kisfia, ő viszont néhány héten belül ismét csúcsformában állt a fotósok elé. Ennek elmondása szerint az az oka, hogy terhessége alatt is egészségesen étkezett, és nem állt le a mozgással: minden reggel nagyokat sétált a közeli parkban, amit a kicsi születése után sem hagyott abba.

Emellett szoptatással is jó néhány kilótól sikerült leadnia. „A szoptatás egy csoda! Úgy értem, két héten belül azt kérdezed magadtól: wow, hová lettek a pluszkilók?!” – mesélte a szülés után a színésznő.

Keri a kisfia születése után fokozatosan szoktatta vissza szervezetét a mozgásra: a már említett séták mellett naponta kétszer használja a futópadot, ezen kívül pedig a jóga és a pilates nagy rajongója is.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X