Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait Tóth Gabi!

Így őrzi vonalait Tóth Gabi!

diétaénekesnőétrendmozgás
0

Írta: and

Ezerrel pörög a színpadon, majd interjúra, vagy fotózásra rohan: Tóth Gabi életében egy percre sincs megállás. A vagány énekesnő viszont remekül bírja a strapát, sőt, talán soha nem volt még ilyen kirobbanó formában. „A Pados professzor dietetikus által összeállított diétás étrendet követem, aminek az a lényege, hogy napi 1200 kalóriánál nem fogyasztok többet. Így fogytam […]

Ezerrel pörög a színpadon, majd interjúra, vagy fotózásra rohan: Tóth Gabi életében egy percre sincs megállás. A vagány énekesnő viszont remekül bírja a strapát, sőt, talán soha nem volt még ilyen kirobbanó formában.

tothgabicikk.jpg ()„A Pados professzor dietetikus által összeállított diétás étrendet követem, aminek az a lényege, hogy napi 1200 kalóriánál nem fogyasztok többet. Így fogytam másfél évvel ezelőtt 12 kilót, és fél éve nem szedtem vissza – számomra ez az eredmény magáért beszél” – mondta Gabi a Wellness Cafe-nak.

„Emellett az is lényeges, hogy a diétám értelmében semmit sem vonok meg magamtól: mindent eszem, de a mennyiségekre, illetve a napi 5 étkezés betartására oda kell figyelnem” – tette hozzá a 23 éves énekesnő.

A Megasztár 2 felfedezettje az étrendje megváltoztatása mellett a rendszeres mozgást is beiktatta a mindennapjaiba: hétköznapokon 3 km-t fut, amit mindenkinek csak ajánlani tud. Hétvégenként pedig a színpadon mozgatja át magát, illetve közönségét is.

Gabi tippje: „saját tapasztalatom, hogy amíg fogyókúrázunk, ne kezdjünk el sportolni, hanem csak azt követően, ha már leadtunk pár kilót. Nekem ez a módszer vált be” – árulta el Tóth Gabi a Wellness Cafe-nak.

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X