Főoldal > AKTUÁLIS > Mozgásra fel! – Nivea Fitness Tour Budapesten is

Mozgásra fel! – Nivea Fitness Tour Budapesten is

egészségfitneszmozgásprogramsorozat
0

Írta:

A népszerű fitneszedzők és változatos programok mellett ebben az évben számos új elemmel is kiegészül a programsorozat, melyek a mozgás fontossága mellett az egészséges életvitelre is szeretnék fokozottan felhívni a figyelmet. A Fitline Events csapata idén is nagyon változatos sportprogramokkal készül minden korosztály számára. A pörgős dance aerobik órák mellett a legújabb F.I.T. tréninget, a […]

A népszerű fitneszedzők és változatos programok mellett ebben az évben számos új elemmel is kiegészül a programsorozat, melyek a mozgás fontossága mellett az egészséges életvitelre is szeretnék fokozottan felhívni a figyelmet.

A Fitline Events csapata idén is nagyon változatos sportprogramokkal készül minden korosztály számára. A pörgős dance aerobik órák mellett a legújabb F.I.T. tréninget, a népszerű bodyART-ot, a hazai fitness stúdiókat is meghódító Hot Iron edzést, vagy akár a legbulisabb fitnesstrendeket, mint a Kangoo és a Zumba is kipróbálhatják a résztvevők sok más edzésforma mellett.
Természetesen most sem maradhatnak el a nyújtó, lazító foglalkozások sem, mint például a jóga vagy a pilates.

nivea2.jpg ()

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igazi tavaszi felfrissülésről, olyan híres fitneszedzők gondoskodnak, mint Füzessy Balázs, aki többéves nemzetközi tapasztalattal felvértezve igyekszik minél több emberhez eljuttatni tudását, legyen szó mozgásról, táplálkozásról, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos gondolatokról.

A program teljesen ingyenes, a részvételhez csupán regisztrálni kell az esemény előtt a www.nivea.hu/fitnesstour oldalon. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X